• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer

06.09.2023

17:08

Oglasio se hodža kod kojeg su išli Aneli i Asmin! Otkrio da li ih je vančao: "Mogu dokazati, sve čuvam u arhivi!"

ATAIMAGES/printscreen

Rijaliti

Oglasio se hodža kod kojeg su išli Aneli i Asmin! Otkrio da li ih je vančao: "Mogu dokazati, sve čuvam u arhivi!"

Podeli vest

Hodža je sve vreme ponavljao da su oni njegovi pacijenti.

Stanija Dobrojević našla se u centru skandala kada je nova rijaliti učesnica, Aneli Ahmić, otkrila kako je starleta preotela njenog supruga, Asmina Durdžića. 

Odmah se u medijima pojavila i fotografija sa šerijatskog venčanja Aneli i Asmina, pošto je na njima i izvesni hodža.

Foto: Instagram printscreen

 

Naime, reč je o Mehmedaliji Karamujiću koji je otkrio da li je venčao Aneli i Asmina ili su se tada sastali drugi povodom.

- Naša profesija kao svih verskih službenika jeste da čuvamo privatnost i intimu naših pacijenata, a ne da se naslađujemo i širimo nečiju privatnost - istakao je on.

Ipak, gospodin Karamujić je sve vreme naglašavao kako su Aneli i Asmin bili njegovi pacijenti.

- Kao profesionalac koji poštuje određene kodekse ponašanja, ne pričam o intimnim stvarima svojih pacijenata koji su tražili moju pomoć i hvala na razumevanju. Čak u svom posedu čuvam snimak seanse lečenja dotičnih, ali to nikad ne zloupotrebljavam, nego čuvam u arhivi svojih slučajeva za ne daj Bože, ako neko bude tvrdio suprotno da to mogu dokazati - ljubazno je poručio Karamujić.

Foto: printscreen/Instagram

 

Na konstataciju da ih nije venčao, već samo rečio, on poručio sledeće:

- Da, to su moji pacijenti. I samo lepo pričam o njima.

Podsetimo, dok je Aneli tvrdila da su ona i Asmin imali šerijatsko venčanje, Durdžić je rekao da su kod hodže išli kako bi njoj pomogli.

- Nikad nisam bio u braku, ni verski ni na papiru. Sporna slika u medijima nema veze s verskim venčanjem, u pitanju je nešto skroz drugo. Da je bilo šerijatsko venčanje takođe bi moralo da bude zabeleženo na papiru - kazao je.

Na pitanje šta se krije iza fotografije na kojoj su Aneli i on sa hodžom, Asmin je rekao:

- Aneli boluje od anksioznosti i mora da pije pilule zbog toga i vodio sam je kod hodže da joj pomogne, jer je pretila da će da baci i sebe i dete sa prozora - rekao je on za "Telegraf".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija