• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

20.10.2023

13:37

"Posle Takija trava ne raste" Marinković o vreloj akciji Bebice i Teodore!

Aleksandar Jovanović Cile, Masha Bandjur, ATA Images

Rijaliti

"Posle Takija trava ne raste" Marinković o vreloj akciji Bebice i Teodore!

Podeli vest

Taki Marinković otac Maje Marinković, kog u proteklih par nedelja dovode u vezu sa Teodorom Delić, za sebe smatra da je nezamenljiv!

Nenad Macanović Bebica je Teodoru Delić, sa kojom je protekle nedelje boravio u hotelu, u utorak posle žurke uspeo da zavede, pa su tako pali vreli poljupci između ovo dvoje učesnika "Elite"! 

Ova tema se pokrenula tokom emisije "Pitanja gledalaca", a oni su istakli da ne žele da brzaju, već da će pustiti da stvari idu svojim tokom.

Foto: ATAIMAGES/Informer

 

Kako bi dao komentar na novonastalu situaciju između Bebice i Delićke, kontaktiran je Taki koji je izjavio:

- Ja uvek glasam za ljubav. Ona se ponaša shodno svojim godinama i uvek glasam za ljubav - poručio je Marinković, a novinare je zanimalo još i da li je ljubomoran na Bebicu:

- Ne, nikada! Nikada nisam ljubomoran. Najviše volim kad mi devojka ima dečka. Ja znam da sam ja nezamenljiv, posle Takija trava ne raste – ili idu u manastir ili se bese.

Podsetimo, Maja je otputovala do Rima da napuni baterije, a Taki je za nedavno za medije rekao:

- Kada Maja nije u rijalitiju, ja ne smem da pričam umesto nje, i ovo je previše što sam se javio. Otišla je malo da šopinguje, ali i da se odmori i pripremi za ulazak, trebaće joj i snage i elana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija