• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

20.10.2023

11:24

Đina Džinović kipti od besa zbog Vojažove nove devojke! Oštro odbrusila: Ne upoređujte me sa njom!

instagram/cile

Estrada

Đina Džinović kipti od besa zbog Vojažove nove devojke! Oštro odbrusila: Ne upoređujte me sa njom!

Podeli vest

Mladi reper nedavno je javnosti predstavio svoju novu devojku, iako su do skoro kružile priče da je u emotivnoj vezi sa ćerkom Harisa Džinovića!

Đina je u više navrata negirala ove tvrdnje i rekla kako su ona i Vojaž samo prijatelji, ali njeni pratioci nisu baš poverovali u to, te sumnjaju da je tu bilo nečeg više od prijateljstva!

Foto: Printscreen/Instagram

 

Sada je Džinovićeva pobesnela zato sto je na društvenim mrežama u komentarima upoređuju sa njegovom novom partnerkom Tamarom!

Foto: printscreen instagram

 

- Avion si za Tamaru Kujačić lutko lepa - glasio je komentar, zbog kojeg je Đina žestoko uzvratila:

Foto: printscreen instagram

 

- Aj bre ostavite devojku na miru i nema šta nas dve da upoređujete, Mihajlo i ja nikad ništa nismo imali - odgovorila je besno Đina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija