• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

30.10.2023

13:31

Marija Kulić zapenila, pa zapretila Bebici: "Ja se ne bavim crnom magijom, ta izjava će ga skupo koštati"

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Marija Kulić zapenila, pa zapretila Bebici: "Ja se ne bavim crnom magijom, ta izjava će ga skupo koštati"

Podeli vest

Marija Kulić je ozbiljno zaratila sa Bebicom, a kako je on optužio da se bavila crnom magijom, bivša zadruarka je otkrila da je tužbu već predala advokatu.

Marija Kulić neće posustati i za svaku klevetu će ići na sud.

- Naravno da sam ga tužila, za sve ću da ga tužim - rekla je Marija za Alo! pa nastavila u svom stilu: 

- Tužila sam ga za svaku uvredu koju je meni uputio. Siniša ga takođe tuži za sve što o njemu tamo lupeta, a i Miljana je ostavila ovlašćenje advokatu i tu idu tužbe po automatizmu, čim je uvredi, ide mu tužba. Posebno ga gonimo i za deset hiljada evra koje je rekao da neće da vrati - rekla je, pa dodala da se ne plaši za Miljanu i njeno zdravlje: 

- Ako se zainati, ostaće do kraja, mislim da joj je sada motiv samo novac - objasnila je Kulićeva, pa se osvrnula na Lazara Čolića Zolu i otkrila da li se plaši njegovog ulaska u rijaliti:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Ne, ne plašim se, neće Miljana ove sezone da bude ni sa kim, ubeđena sam, ne zanima je on - istakla je Marija, a potom dodala da Ivan Marinković ne zove da pita za sina Željka: 

- Ne javlja se, sramota ga je posle svega što je rekao za mene i Sinišu, šta mi imamo s tim što su se on i Miljana posvađali. On je od nas sasvim normalno otišao iz Niša posle Željkovog rođendana. On sad to koristi da se ne bi javljao, a mi s tim nemamo veze - istakla je Marija i priznala da bi odmah ušla u "Elitu" kada bi mogla, ali samo zbog Miljane.

Marija je otkrila i detalje o unuku Željku i pohvalila se kako je uspešan i pametan: 

- Dete je super, ide na plivanje, uči u vrtiću svet oko nas, jako je dobar i pametan, ponosna sam na njega - zaključila je Marija za Alo! koja je istakla da su i ona i njen suprug Siniša sada zdravstveno i te kako dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija