• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

13.11.2023

22:00

"Do juče sam joj bila idealna tašta": Prvo oglašavanje Anitine majke, podnosi tužbu protiv Matore

Printscreen Instagram, Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

"Do juče sam joj bila idealna tašta": Prvo oglašavanje Anitine majke, podnosi tužbu protiv Matore

Podeli vest

Anitina majka, Angelina, pobesnela je zbog onoga što je Matora rekla na račun njene ćerke, ali i ostalih članova porodice, zbog čega je zapretila da će tužiti Tomićevu.

Glavna tema rijalitija poslednjih par dana jeste odnos Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore. Naime, devojka iz Hrvatske, Matea Car je ušla u "Elitu" kako bi se suočila sa Matorom i tom prilikom joj priznala da su se ona i Anita čule sve do ulaska u rijaliti. Matoru je to pogodilo, nakon čega je odlučila da prekine sa Stanojlovićevom. 

Sada se za medije oglasila Anitina majka, Angelina, koja je otkrila da će da tuži Matoru zbog svih eči koje je iznela na račun njene ćerke, ali i porodice. 

Foto: printscreen

 

- Do juče smo joj svi bili idealni i tašta i dete i Aleksej, a sada joj niko ne valja. Naći ću advokata, dinar mi ne treba, a sve što bude naplatio od tih g**ana nek uzme za sebe. Sve ću ih tužiti - rekla je Anitina majka. 

Angelina je zatim otkrila šta zna o Matei sa kojom se njena ćerka čula pre ulaska u rijaliti. 

Foto: Printscreen You Tube

 

- Čula sam za nju zbog lajvova, ali ne znam ko je ona. Njih tri su bile na lajvovima, Jovana, Matea i Anita i to je sve što znam. Ja nemam društvene mreže, nikoga nisam mogla da tipujem. Sve što su rekli je laž, nema istine o tome. Da ja nisam htela da čuvam dete bez para, tu nema trunke isitne. Moram da kažem da je mojoj sestri poslata poruka da neko upozori Anitu kada je bila na suđenju za Sandru Rešić, Minu Vrbaški i Anu Spasojević jer su pričale loše o njoj, ja nisam ništa govorila o tome. Niti mi je palo na pamet da se time bavim. Oni su komentarisali tamo kako ja tražim pare za decu, to nije isitina, ja radim da zaradim, da idem preko da zaradim, a oni mi pakuju takve priče. Ja sam se za moju decu mučila, kopala njive da bi oni imali sve. Sve ću ih tužiti - rekla je Angelina za Pink.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija