• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

14.11.2023

16:59

Brak Anite i Matore može se okončati na dva načina! Oglasio se advokat i otkrio pod kojim uslovima se njih dve mogu razvesti

Informer

Rijaliti

Brak Anite i Matore može se okončati na dva načina! Oglasio se advokat i otkrio pod kojim uslovima se njih dve mogu razvesti

Podeli vest

Anita i Matora venčale su se letos u Crnoj Gori, ali nakon što je obelodanjeno da je Stanojlovićeva radili svojoj ženi iza leđa, Tomićeva je odlučila da se razvede od nje. Tim povodom se oglasio advokat koji je otkrio šta moraju da urade kako bi se njihov brak poništio.

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora raskinule su nakon što je u "Elitu" ušla Matea Car, devojka sa kojom se Anita dopisivala sve do ulaska u rijaliti. Naime, Matea se suočila sa Jovanom i tom prilikom joj otkrila sve o čemu su se Anita i ona čule. 

Nakon celokupnog sukoba, Matora je odlučila da se razvede od Anite, sa kojom se letom večala u Crnoj Gori. Tim povodom se oglasio advokat koji je otkrio šta će morati da urade kako bi se njihov brak pništio. 

Foto: Printscreen Instagram, Aleksandar Jovanović Cile

 

 

- Da se radi o običnom braku koji je zaključen po pravima naše zemlje, između muškarca i žene koji je sklopljen u bilo kojoj zemlji, mogu se ljudi razvesti kod nas, pod uslovom da je poslednje zajedničko prebivalište bračnih drugova na teritoriji naše zemlje. Imajući u vidu činjenicu da srpsko zakonodavstvo ne poznaje brak kao zajednicu dva muškarca ili dve žene, taj brak bi morao biti razveden po pravu one zemlje u kojoj je brak zaključen, što je u ovom slučaju Crna Gora. One bi morale tamo pred nadležnim sudom da se razvedu - rekao je za "Blic" advokat.

Advokat je zatim dodao da li Anita i Matora mogu da se razvedu dok su u rijalitiju. 

- Mogu, ali moraju da ovlaste punomoćnika, odnosno nekog advokata, koji bi to uradio. Suština je da se taj posao obavi tamo. Specijalno punomoćje mora da se da i overi u takozvanoj svečanoj formi pred našim javnim beležnikom ili pred njihovim konzulatom, gde bi on izašao na teren. Na taj način bi brak mogao da se razvede bez njihovog prisustva - zaključio je advokat.

Foto: Masha Bandjur

 

Nakon saznanja da je Anita prevarila Jovanu, u rijalitiji ušla Matea Car, sa kojom je Anita bila sa strane.

- Od ovoga dana, bude li jedan moj prijatelj poslao nešto, frizer, Tijana haljinu, smatraću to poniženjem mene, ne zaslužuješ ništa ni od koga. Nek ti šalju švalerka i mama... Tražiću razvod da stigne ovde - rekla je Matora.

Anita je zatim dodala da ne želi da se razvede od Matore. 

- Ja neću potpisati - izjavila je uplakana Anita. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija