• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.11.2023

07:00

"Ona je deo mene": Aca Bulić nikad iskreniji, otkrio sve o odnosu sa Anom Ćurčić, pa priznao da li ulazi u rijaliti (VIDEO)

Zoran Sinko

Rijaliti

"Ona je deo mene": Aca Bulić nikad iskreniji, otkrio sve o odnosu sa Anom Ćurčić, pa priznao da li ulazi u rijaliti (VIDEO)

Podeli vest

Bulić je ogolio dušu u Informer podkastu i tom prilikom progovorio o svojoj najvećoj ljubavi Ani Ćurčić, ali i planovima koje je imao sa Zoricom Marković.

Aca Bulić bio je gost u Informer podkastu i tom prilikom je otkrio mnoge detalje iz svog privatnog života. 

Naime, pored profesionalne karijere, Bulić je pričao i o odnosu sa Anom Ćurčić, a onda je otkrio da li bi ušao u rijaliti da ga pozovu. 

Foto: Zoran Sinko

 

Bulić je otkrio da su Ana i on u dobrim odnosima, kao i da će uvek biti tu za nju, šta god da je joj zatreba. 

- Ana Ćurčić i ja smo u super korektnim odnosima. Ona je deo mene, moja prva ljubav, živeli smo deset godina zajedno. Imali smo fenomenalne trenutke i trgediju koja nas veže. Karmički je vezana za mene. Nekad sam joj pomagao, par puta, ali dugo je nisam video do "Zadruge". Uvek ću biti tu za nju do kraja života - rekao je Bulić. 

Bulić se zatim osvrnuo i na Zvezdana Slavnića, bivšeg dečka Ane Ćurčić. 

- Znam ga, smekerčića kojeg su jurile devojčice. Ta njihova veza, sve je delovalo normalno. Bio sam izneađen kad je sve u "Zadruzi" krenulo da se odvija kako se odvijalo - rekao je on. 

Aca se zatim osvrnuo na to što je Milena Kačavenda tvrdila kako je on navodno tukao Anu dok su bili zajedno. 

- Sve što je rekla je laž. Rekla je da sam okupljao žene koje su maltrenirane, zbog politike. Ja sam bio apolitčan ceo život. Ma sve su laži. Ja sam je upoznao kad je Ana ušla u "Zadrugu". Mislim da ona priča o sebi, a ne o meni. Sve je laž, ništa nema veze s istinom. Nikad nisam rekao ružnu reč o toj ženi. Ja ne želim nju da vređam. Neka bude da je iz neznanja kontruisala neke stvari o odnosu između Ane i mene. Ona kao bila prisutna kad se nešto dešavalo, a nije nas ni poznavala kad smo bili zajedno - ispirčao je Bulić. 

Bulić je ispričao kako mu je i danas teško zbog deteta koje su izgubili Ana i on. 

- Realno, bilo mi je teško. I danas imam u sebi osećaj da je to dete živo. Ali nemam poriv da ga nađem! Krenuo sam da tražim, došao do nekih podataka, umešani su neki ljudu iz policije i načelnici Narodnog fronta... Svi sad žive u inostranstvu, ništa tu nije čisto, ali znao sam ako nastavim dalje da će biti loše po mene. Možda sam se nadao da će Ana da pogura tu priču preko nekih institucija - ispričao je on. 

Foto: Zoran Sinko

 

Aca je u Informer podkastu priznao da ne bi ušao u rijaliti, bez obzira koliku mu cifru ponude. 

- Ma nema šanse. Za mene u ovoj priči novac nije vrednost. Moja reakcija je bila da zaštitim Anu i da su me zvali u "Zadrugu" ušao bih bez dinara, samo da njoj pomognem. Moje učešće u celoj toj priči se završava kad je ona izašla iz "Zadruge". Provalače me sad kroz sedmicu, ali to je samo da se priča... Nije mi prvi put da se neko koristi mojim imenom da bi sebi napšravio neku priču - rekao je on. 

Zorica Marković i Aca Bulić želeli su da otvore kafanu, a on je sada otkrio šta ih je sprečilo. 

- Hteo sam da uđem u tu priču punim srcem. Poštujem je i volim je, a znam je i pre rijalitija. Pogotovo kako se zaštitnički odnosila prema Ani. Nisam uspeo da obezbedim to što sam hteo da bismo otvorili kafanu. Ali radićemo na tome i voleo bih da budem partner s njom u budćnosti, da uživamo, da se zezamo - otkrio je on. 

Za Acu Bulića se priča da je bio sa pola estrade, a on je sada odgovorio na sve te glasine koje kruže o njemu. 

- Moj džetlmenski kod ne dozvoljava mi da odgovorim. Pola su laži, imena koja se pominu jesu moje poznanice. A s kim sam stvarno bio, ne bih da ti odgovorim. Ja sam s time zadovljan, a to su danas zauzete žene i ne bih da kvarim nekome intimu i da pričam takve stvari - izjavio je on. 

Ceo podkast možete pogledati u videu ispod. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija