• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

15.11.2023

23:05

"Ni dinar nije dala za dete": Oglasila se Anitina bivša svekrva, otkrila pravo lice Stanojlovićeve: "Za mene to nije majka!"

Youtube printscreeen

Rijaliti

"Ni dinar nije dala za dete": Oglasila se Anitina bivša svekrva, otkrila pravo lice Stanojlovićeve: "Za mene to nije majka!"

Podeli vest

Anitina bivša svekrva osula je paljbu po Stanojlovićevoj i tom prilikom je otkrila kako je ona loša majka, kao da nije davala novac za dete.

Do raskida između Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović došlo je nakon što je u Belu kuću došla devojka sa kojom se Stanojlovićeva dopisivala sve dok nije ušla u rijaliti. 

Sada se za medije oglasila Lidija, majka bivšeg Anitinog dečka, sa kojim ona ima dete. 

Foto: printscreen instagram

 

 

- Samo dete me interesuje, od kad je u "Zadruzi" nemamo nikakav kontakt i njen život je njena stvar. Mi čuvamo dete, dete je kod nas od kad je ušla i dete je super. Zabolelo me je što je Đedović rekao da je dete agresivno i da ujeda, to nije tačno - započela je priču Lidija.

Lidija je progovorila o odnosu svog sina i Anite Stanojlović.

Foto: printscreen

 

- On nije sjajan, ali je savršen otac. Ako je takav kakav priča zašto je i kako kod takvog čoveka ostavila dete? Sve što govore je laž, iskreno. Da je bilo fizičkog nasilja kao što su pričale to sigurno nije tačno. Dok su se zabavljali u prvih godinu i po kad se rodilo dete ona je bila super, a šta se posle u njenoj glavi desilo ne znam, šta se desilo da neće dete ne znam, to je njena stvar. Ja sam sa Anitom prekinula kontakt jer nije dobra majka, kakva je to majka koja ostavi dete koje nije ni pričalo i uđe u "Zadrugu". Za mene to nije majka. Nijedan dinar nije dala za dete, nijedan dinar, ni za vrtić nije dala, imam dokaze i uplatnice. Ona je nula majka, nikakva, ja svoje dete ne bih nikad mogla da ostavim kao ona - dodala je Lidija z a"Pink.rs". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Vladan Milojević: Dobra provera za nas!
Crvena zvezda

Vladan Milojević: Dobra provera za nas!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad Sočijem (2:0), na startu turnira u Sankt Peterburgu, da je atmosfera u ekipi porodična i da će ekipa biti još bolja kako vreme bude odmicalo.

05.07.2024

17:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija