• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

25.11.2023

17:55

Jovani pozlilo u emisiji uživo: Anita pokušala da priđe Matoroj, a ona je "oduvala": "Ti si našla meni da praviš pakao ovde?"

Printscreen You Tube

Rijaliti

Jovani pozlilo u emisiji uživo: Anita pokušala da priđe Matoroj, a ona je "oduvala": "Ti si našla meni da praviš pakao ovde?"

Podeli vest

Sinoć su se Anita i Matora suočile u emisiji uživo.

Anita se i dalje drži svoje priče i tvrdi da Matora i dalje voli Sanju Stanković, te da se udala iz inata njoj.

- Kako komentarišeš to što Matora ne vidi trud s tvoje strane da joj obrazložiš neke stvari? - pitao je voditelj Darko Tanasijević Anitu.

- Nemam volje da objašnjavam, jer znam da neće biti pomirenja. Nemam želju da se borim - rekla je Anita.

- Kako znaš da neće biti pomirenja? - usledilo je Darkovo sledeće pitanje.

- Osećam to - nastavila je Anita.

- Ti si rekla da i ne želiš da razgovarate - dodao je Darko.

- Rekla sam, jer veruje svima, samo ne meni. Neka svi misle da sam hladnokrvna. Kad nešto kažem, uvek mi se to zameri - rekla je ona.

Zatim je voditelj upitao Anitu o dopisivanju sa Mateom:

- Tvrdiš da sa Mateom nisi imala dopisivanje koje je imalo s**sualnu konotaciju?

- Bolje da mi ne izlazi na oči. Ako ima dokaze, neka ih prikaže - bila je odsečna Anita, pa dodala:

- Ona je meni rekla: ''Šta ću ja ako se zaljubim, a ti ne ostaviš Matoru?''. Sigurna sam da se ona zaljubila, zato sve ovo radi, jer ja nisam ostavila Matoru.

- Kad ti je to rekla? - uključila se i  Jovana Tomić.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Pre nego što sam ušla ovde - odgovorila je Anita, a Matora je upitala:

- Šta si ti njoj rekla na to?

- Ne sećam se - rekla je Anita, pa je Darko postavio sledeće pitanje:

- Da li si ti njoj rekla da planiraš da ostaviš Matoru?

- Ne, nikada. Rekla sam joj da nema potrebe da se zaljubljuje, jer ja imam Matoru, a ona ima svoju devojku. Ona mi je rekla da ima devojku koja je vara - govorila  je tada Anita.

- Ona nije bila posvećena venčanju, ni najmanje. Ona je besnela zbog haljine, govorila da joj ništa ne odgovara i stalno je bila mrzovoljna - bila je iskrena Matora.

- Ako su to primetili njeni prijatelji, a ništa joj rekli nisu, to onda nisu prijatelji - uključio se u razgovor i Lepi Mića.

- Meni to nije bilo sumnjivo na početku, jer sam mislila da je sasvim normalno da presvuče haljinu. Što se tiče ljudi s kojima sam dobra, da se nadovežem na Mićine reči, definitivno ću napraviti čistku - rekla je Matora.

- Ti si sama rekla da si na svadbi videla ko su ti prijatelji, a ko ne - istakla je Stanojlovićeva.

- Neko blizak Matoroj i Aniti je dobio prepiske, koje su im brak rasturile. Moraju da saznaju, ko je to, jer se sigurno radi o osobi koja je njima bliska - rekao je Mića.

- Ja moram samo da kažem da nisam slala Matei nikakve gole slike - branila se Anita.

- Izvini, ali ne mogu da poverujem u to - odgovorila joj je Jovana, a zatim je usledilo novo pitanje voditelja:

- Anita, ti si rekla da si bila uverena da se Matora odlučila na venčanje sa tobom, samo da bi izrevoltirala Sanju?

- Mislim da je nju volela više nego mene. Mami sam rekla da u to sumnjam. Džaba ja sad išta pričam, kad Matoru savetuju njeni prijatelji ovde - rekla je Anita.

- Ja da slušam prijatelje, reč ti ne bih rekla, ne bi postojala za mene. Ako mene želiš da razuveriš, moraš to da pokažeš - kazala je Matora.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Šta ja da radim? Ja mislim da je razgovor morao da se desi ranije, da bi rešile sve stvari. Kad sam videla da ne želiš, ja sam odustala, a mogla bih da te izmanipulišem kad si sama, jer te dobro poznajem -  nastavila je Anita.

- Zato i ne želim da nas dve pričamo, da to ne bi uradila - rekla  je Tomićeva, pa dodala:

- Ona želi da je vređam i psuje, pa da odgovori. Ti si našla meni da praviš pakao ovde?! Ona želi da pričam sa njom, da krene da me laže? Briga me. Je*em mater svima koji su mi napolju radili o glavi. Izgubljena sam, skinite mi se s ku*ca i Matea i ti. Nakon što si mi stavila ku*ac u usta, ti bi da me uveravaš da me voliš, da te operem kao Veniš. Anita zna da me boli kad provocira Zolu, jer mi je čovek pre par dana rekao: ''J**ao sam je'', čovek me vratio na sve to, ona misli da je meni lako? Važnije joj je da pravi haos, nego da se osvrne na to kako je meni.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija