• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

31.01.2024

22:01

U ovog muškarca je Matora bila ludo zaljubljena: "On sada ima 60 godina, baš je bio šmeker"

printscreen

Rijaliti

U ovog muškarca je Matora bila ludo zaljubljena: "On sada ima 60 godina, baš je bio šmeker"

Podeli vest

Jovana Tomić Matora bila je gošća na radiju "Amneziji" kod Janjuša i Kačavende i tom prilikom se dotakla ljubavnih veza.

Matora je otkrila zbog čega se najčešće parovi svađaju.

- Meni su društvene mreže zlo, znači ludilo. Ja sam htela da ugasim instagram zbog svega toga. Nikad nisam gledala te neke reakcije po storijima, niti me to zanima. Više volim da vodim realan život - rekla je Matora, a onda se prisetila svoje velike ljubavi sa jednim momkom.

Foto: printscreen

 

- Bila sam sa jednim muškarcem, jako sam bila zaljubljena u njega, Goga se zvao. On sada ima 60 godina, pošto je tada imao 50 godina. Baš je bio šmeker. Prva javna veza mi je bila sa Sanjom Stanković. Pre toga je sve bilo zezanje. Imam pisma od pre 10 godina koja je moja majka našla, od nekih devojaka ranije. Sad ću da vam pročitam samo što ništa nećete razumeti. Ovo mi je pisala dok smo bile u rijalitiju, ovo su nam bile šifrice neke. Evo da pročitam: 'Slušaj smaraču, buđava krofno, ako se desi da izađeš nemoj da zoveš moje sestre jer će te odjebati, nemoj da izlaziš da ti ne bih ukrala jakne, ne mogu da ti se pravdam ovde, narukvicu nećeš dobiti jer si ološ sotono' - rekla je Matora.

Foto: printscreen

 

Podsećanja radi, Matora je jednom prilikom govorila o intimnim odnosima sa muškarcima. Ona je tada naglasila da joj je jako važno da muškarac s kojim bi eventualno stupila u intimne odnose, bude i te kako obdaren.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija