• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

08.02.2024

07:03

Nakon Sekinog apela, otac bivše zadrugarke ponudio pomoć! Dragan spreman da zaposli ženu, ćerka ponosna na gest svog tate

Informer/shutterstock

Rijaliti

Nakon Sekinog apela, otac bivše zadrugarke ponudio pomoć! Dragan spreman da zaposli ženu, ćerka ponosna na gest svog tate

Podeli vest

Otac bivše rijaliti učesnice se odazvao nakon Sekinog apela za pomoć i javno istakao da je spreman da zaposli ženu koja je zbog loših uslova u kojima žive ona i njena prodica želela da izvrši samoubistvo.

Pevačica Seka Aleksić važi za nekog ko se često odaziva humanitarnim akcijama i rado pruža pomoć onima kojima je preko potrebna. 

Tako se pre dva dana oglasila na društvenoj mreži "Iks" gde je otkrila da ju je duboko dirnula potresna priča jedne majke koja je, zbog problema sa kojima se nosi, poželela da sebi oduzme život. Pevačica je odmah reagovala i zamolila sve pratioce i one koji su u mogućnosti da pomognu ovoj nesrećnoj ženi.

- Dobila sam mejl od jedne majke koja ima 42 godine, tri sina i muža u duševnoj bolnici. Najmlađi sin, koji ima sličnih problema i trauma kao otac, kom se u školi deca smeju, ima strahove upiški se, skriva se... Najstariji sin, prva godina na Fakultetu za veterinarsku medicinu, koji radi sve fizičke poslove kako bi platio stan i kupio beli mantil. Ona radi u pekari i plata je premala. Ta žena je htela da izvrši samoubistvo. Pisala sam joj, pružila pomoć. E, sada ja vas pitam, kako da joj pomognem sa tim detetom?! Gde treba odvesti to dete, u koju ustanovu? Ima li neko stručan ovde?! I ako bilo ko želi da pomogne ovoj majci daću vam njen kontakt - napisala je pevačica na "Iksu".

Među mnogobrojnim ljudima koji su se javili da pomognu, našao se i otac bivše rijaliti učesnice, Kristine Spalević, Dragan, koji često pomaže ugroženim ljudima. On je ispod pomenute objave ostavio komentar u kojem je istakako da će ženi dati posao i sve uslove koji su neophodni kako bi porodica normalno živela. 

- Seko, ako je porodica iz Beograda neka mi se žena javi. Imaće znatno lakši posao, slobodan svaki vikend, platu koja joj neće biti lošija nego sad i neće morati da kupuje hranu za porodicu ni jedan dan. Za poslodavce bi imala ljude koji rade zajedno sa njom i koji su prošli pakao od života lečeći svoje teško bolesno dete - napisao je on u komentaru. 

Informer je stupio u kontakt sa Krstinom Spalević, koja je izjavila da nije iznenađena gestom svog oca, jer on stalno pomaže ljudima. 

Foto: Printscreen/Instagram

 

- To liči na mog oca. Ne znam konkretno o kojoj porodici se radi, ali to stvarno liči na mog oca i na moju majku. S obzirom na neke porodične situacije znam da je tata uvek bio humanitarac i da nije prvi put da pomaže. Znam da imaju tamo neke kutije u kojima skuplja novac za ljude koji žive u lošim uslovima. Moji roditelji su i vrhunski poslodavci, kod njih vlada porodična atmosfera. Nije prvi put da napravi takav potez - rekla je Kristina za Informer. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija