• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: filip car aleksandra nikolić beba trudnoća

05.03.2024

16:46

Sve je spremno za dolazak "Carice"! Aleksandra Nikolić potrošila 10.000 evra na spavaću sobu svoje jedinice! (FOTO)

Instagram prntscreen/alex_mima_official

Rijaliti

Sve je spremno za dolazak "Carice"! Aleksandra Nikolić potrošila 10.000 evra na spavaću sobu svoje jedinice! (FOTO)

Podeli vest

Aleksandra Nikolić u osmom je mesecu trudnoće i sredinom aprila rodiće devojčicu.

Buran ljubavni odnos sa bivšim partnerom Filipom Carem ni najmanje je nije omeo u nameri da pripremi sve potrebno za naslednicu, pa je poslednjih nedelja potrošila više od 10.000 evra za opremanje sobe i ćerkicinu garderobu, tvrdi izvor za domaće medije.

Foto: printscreen instagram

 

Kako broji sitno do porođaja redovno objavljuje sadržaj posvećen njoj i pripremama za dolazak i ostvarenje najlepše uloge u životu.

Sada je svima otkrila kako izgleda dečiji kutak ćerkice, a jedan detalj je svima zapao za oko.

Foto: printscreen instagram

 

Posteljina puder rože boje, karnerići i velike mašne krase krevetac devojčice, te se jasno vidi sa koliko ljubavi je sve pripremala i osmislila.

Posteljina i za krevet koji stoji tik do kreveca je gotovo identična, ali i gnezdo u kome će beba provoditi najviše vremena uz svoju mamu u prvih nekoliko dana (meseci).

Ono što je posebno i daje najveću originalnost ovom dečijem kutku jeste natpis "Carica" koji se našao i na jastućiću gnezda ali i ukrasnoj ogradici u krevecu.

S obzirom da joj se otac preziva Car, potpuno je logično da će ona sa istim prezimenom biti mala carica. Aleksandra je na sve mislila, te se sa ponosom pohvalila svojom idejom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija