• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

06.03.2024

13:40

Filip i Aleksandra se pomirili, Car stiže u Beograd! Rijaliti učesnici spremni za bebu, objavili kako će izgledati krevetac

Informer/Instagram

Rijaliti

Filip i Aleksandra se pomirili, Car stiže u Beograd! Rijaliti učesnici spremni za bebu, objavili kako će izgledati krevetac

Podeli vest

Bivši zadrugar odlučio je da dođe u Srbiju gde će se uskroro poroditi njegova bivša devojka

Aleksandra Nikolić broji sitno do porođaja, a juče je objavila fotografiju posteljine i kreveca za bebu na kojoj je natpis "carica".

Foto: Instagram printscreen

 

Isto je učinio i Filip, a njih dvoje ponovo su se zapratili na društvenoj mreži Instagam, što je jasan znak da su ponovo u dobrim odnosima.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Osim toga, spekuliše se i da je Filip rešio da dođe u Beograd kako bi prisusutvovao rođenju ćerke, što je potvrdio i izvor blizak njemu:

- Aleksandra je rešila da se porodi u Beogradu. Ovde je lekar koji joj je pratio trudnoću i nakon što je raskinula sa Filipom nema nameru da se vraća kod njega u Hrvatsku. U Beogradu su joj prijatelji, ali i majka Slovenka čiju punu podršku ima i koja će joj pomoći oko svega kada beba dođe na svet - rekao je na samom početku razgovora izvor, koji je otkrio da bi Car uskoro trebalo da spakuje kofere i dođe u Srbiju.

Foto: Instagram

 

 

- Car želi da učestvuje u odgajanju deteta i rekao je da nipošto neće propustiti Aleksandrin porođaj. To što oni nisu u ljubavnom odnosu ne sprečava ga da bude tu kada ćerkica bude došla na svet. Trenutno sve priprema za dolazak u Beograd. Planira da ostane u Srbiji minimun mesec dana - rekao je sagovornik, koji otkriva da li postoji mogućnost pomirenja budućih roditelja.

- Car nikada nije isključio mogućnost pomirenja njega i Aleksandre. Njih dvoje se vole, a on veruje da će uspeti da reše sve nesuglasice kada ćerka dođe na svet. Zna da rođenje deteta dosta utiče na ljude i potrudiće se da ponovo ostvari njeno poverenje - zaključio je izvor blizak paru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija