• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T./A.S.

15.03.2024

23:56

"Nije svesna svoje nesvesti": Mionina najbolja drugarica žestoko osudila Jovanovićevu, a ovo je imala da kaže za Ša i Stanislava

Printscreen/Pink, ATA IMages

Rijaliti

"Nije svesna svoje nesvesti": Mionina najbolja drugarica žestoko osudila Jovanovićevu, a ovo je imala da kaže za Ša i Stanislava

Podeli vest

Mionina drugarica je za Informer istakla da se nada da će Jovanovićeva kad-tad uvideti svoje greške koje pravi u rijalitiju.

Rijaliti par koji svakodnevno skreće pažnju javnosti na sebe jesu Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović. Njihov odnos se dodatno zakomplikovao kada je u "Elitu" ušao Mionin bivši dečko Stanislav Krofak

Informer je stupio u kontakt sa Mioninom najboljom drugaricom i bivšom takmičarkom "Zadruge", Miroslavom Živković. Ona ne krije da je iznenađena ponašanjem svoje drugarice, ali to ipak opravdava činjenicom da je Miona mlada i da ne zna šta radi. Sa druge strane zamera joj što je dvolična prema Ša, koji po njenom mišljenju, to nije zaslužio. 

Foto: Instagram printscreen

 

- Što se Mione tiče, da je ne znam rekla bih da mi nije jasna, ali s obzirom da smo živele zajedno 8 meseci, dovoljno sam je upoznala da tačno znam u kom je razmišljanju. Ne mogu da izuzmem činjenicu da je Miona mlada i da dosta toga i nije prošla u životu. Neznanje o životu i šta sme, šta ne sme, će je kasnije puno koštati, kao što i sve nas stigne, jednostavno, to su lekcije. To kad kažem, mislim na njenu trenutnu dvoličnost prema Ša i to nije u redu što radi. Daleko od toga da je osuđujem, verujem da će da shvati kroz neko vreme šta je uradila, ali nažalost, poznavajući kakav je život, prvo mora da udari dobro glavom o pod, pa kad vidi realnu sliku da se zaigrala i da se karijera ne pravi na taj način, igrajući se sa tuđim osećanjima, lagati i praviti druge budalom, kao samosvesna osoba i iole normalna, ovo iskustvo ne može promeniti u jako kvalitetnu osobu - rekla je Mionina drugarica pa otkrila šta je njen najveći problem. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Glavni problem kod nje je, što se ona uhvatila karijere i uspeha po svaku cenu, a to nije zdravo. Jer nije uspeh ako imaš hit. Prvo mora da se oformi kao osoba, kao čovek, pa tek onda da radi ono što je usrećuje, jer na ovakav način može samo sebi da uništi život, kao i mnoge pevačice. Posao nam je, nažalost i ja sam pevačica, leglo krokodila i moraš biti mudar, pa čak i veoma pobožan da bi ostao zaštićen u ovom zlu koje nas okružuje u 21. veku. Nije trenutno svesna svoje nesvesti, ali ja joj želim zaista svu sreću, da joj ovo iskustvo donese mudrost i lekcije života vredne, pa da postane najbolja verzija sebe - izjavila je Miroslava. 

Foto: Youtube printscreeen

 

Pevačica i bivša rijaliti učesnica je ubeđena da se Ša sada sve vraća ono što je on drugima radio.

- Što se Ša tiče, žao mi je njegovih roditelja, pa i njega. On mora da radi na sebi, njemu treba duhovnik koji će ga uputiti kako da leči dušu. Nikakve tablete i terapije, samo Božija reč. Iako je totalno u rastrojstvu, Ša nema lošu dušu. Samo mu je trenutno stiglo na naplatu sve što je drugima radio, e sad, bez borbe ne može da se izvuče i bez Boga. Svi mi bez Boga smo ništa - rekla je ona za repera, a onda se osvrnula na Mioninog bivšeg dečka, Stanislava. 

Foto: ATA Images

 

- Što se Stanislava tiče, prosto je. Da joj je bilo lepo ne bi ušla u "Elitu".Tako je osećala u datom trenutku, tako je uradila i nema nazad, to nije to i nema potrebe da se kaje. Dečko je za sada strpljiv, ćuti i smeška se, ali ne znamo mi mnogo o njemu. Vreme će pokazati sve. Sve u svemu, svima želim svu sreću i znam kako je unutra, žao mi je svih koji se muče. Sami su birali, pa neka stegnu zube da rade na sebi kad izađu i priznaju svoje greške i nema zime za sve - završila je Miroslava za Informer.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija