• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pink

22.03.2024

23:55

Maja čestitala Filipu na bebi: Aleksandra odmah reagovala, pa sarkastično odgovorila starleti

Informer/društvene mreže

Rijaliti

Maja čestitala Filipu na bebi: Aleksandra odmah reagovala, pa sarkastično odgovorila starleti

Podeli vest

Aktuelna zadrugarka, Maja Marinković, ne krije da i dalje gaji emocije prema bivšem partneru Filipu Caru, ali je rekla i da je jako srećna što će on uskoro postati otac, te da će mu sa zadovoljstvom čestitati rođenje deteta.

Popularna starleta, Maja Marinković, jednom prilikom je u emisiji "Pianja gledaoca" progovorila o Filipu i Aleksandri, koja uskoro treba da se porodi.

- Bitno mi je kako sebe vidim, a što se tiče njih, želim im svu sreću, čestitaću kada se to desi. Nikoga nisam ovde pljuvala - rekla je Maja

Aleksandra Nikolić broji sitno do porođaja, a odnosi sa bivšim dečkom i ocem deteta, Filipom Carem, sve su bolji. Iako su na emotivnu vezu stavili tačku, njihova komunikacija je odlična.

Foto: ATAIMAGES/Shutterstock

 

Sada se, nakon Majine izjave, oglasila i Aleksandra Nikolić. Aleks je kratko odgovorila Marinkovićki.

- To je baš lepo od nje. Evo baš se zahvaljujem unapred i želim joj ono što ona želi meni i mojoj bebi od srca - poručila je Aleks sarkastično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija