• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

14.05.2024

08:37

Šok u "Eliti"! Test za trudnoću potvrdio, ova takmičarka će postati majka! (VIDEO)

Shutterstock

Rijaliti

Šok u "Eliti"! Test za trudnoću potvrdio, ova takmičarka će postati majka! (VIDEO)

Podeli vest

Noć u "Eliti" protekla je burno, a takmičare i gledaoce šokirao je rezultat testa za trunoću koji je uradila njihova cimerka.

Nakon što je pokušala da sakrije da joj je izostao ciklus, Milica je uhvaćena u laži, pa je uradila test za trudnoću, a on je na zaprepašćenje svih pokazao dve crte!

- Ljudi Milica je trudna. Test pokazuje dve crte - rekao je voditelja Milan Milošević.

- Užas - rekla je Milica.

Foto: Printscreen/Youtube/Pink

 

- Nemamo gde da živimo, nemamo posao, majka mi nije tu - rekla je Milica.

- Terza da li si spreman da preuzmeš odgovornost? - upitao je Milan.

- Jesam, volim je i biće sve okej - rekao je Terza.

Foto: Printscreen/Youtube/Pink

 

- Infarkt ću da dobijem, nije mi dobro. Šta mi majka sada misli? Baš da mi se to desi ovde, nisam ovo očekivala. Znala sam - rekla je Milica.

Milan Milošević kasnije je uneo kutiju koju je Veliki šef poslao Borislavu Terziću Terzi, a u kojoj se nalazi novac za sve što Milici bude potrebno u narednim danima.

Foto: Printscreen/Youtube/Pink

 

Miličinu trudnoću prokomentarisala je i njena majka.

- Još sam malo u šoku. Šta god da se desi ja sam uz nju. Šok je, tu nema šta da se reaguje. 24 godine ima, nije mala. Nisam suzu pustila, ne znam da li sam srećna. U šoku sam. Nije mi lako, u šoku sam...Najbolje da oni sami odluče gde žive, najbolje bi bilo da sami žive - rekla je Miličina mama za Pink.rs.

Kako su budući roditelji primili vest o trudnoći pogledajte u videu ispod.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Kolumna Dragoljuba Kojčića: Pod čekićem aparthejda
Kolumne

Kolumna Dragoljuba Kojčića: Pod čekićem aparthejda

Istraživačima aparthejda, koji nisu spremni da budu jeftine apologete političkih interesa, Kosovo i Metohija je danas prostor da svoja zapažanja i zaključke mogu da posmatraju i izvode in vivo. To isto važi i za oportunistički zanemele intelektualce koji po moralnoj odvažnosti nisu ni blizu Sartra, Rasela ili Markuzea. Ali, taj glas danas dopire samo iz usta i pera Petera Handkea

28.09.2024

19:05

TV

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija