• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

01.06.2024

18:44

"Napravljen je od otpadne energije, mulj je njegova prirodna sredina": Vendi detaljno izanalizirala Ša: On je demonski sluga i socijalno nepismen

ATAIMAGES/Tanja Andric

Rijaliti

"Napravljen je od otpadne energije, mulj je njegova prirodna sredina": Vendi detaljno izanalizirala Ša: On je demonski sluga i socijalno nepismen

Podeli vest

Vesna Vukelić Vendi je za Informer detaljno izanalizirala Nenada Aleksića Ša, te je rekla da je reper demonski sluga.

U poslednje vreme Aleksić privlači sve veću pažnju svojim histeričnim ponašanjem i sve češćim ispadima. Pored plakanja, kukanja, urlikanja, bacakanja, on je u više navrata pokušao i da pobegne iz "Elite".

Foto: printscreen pink tv

 

Ispod njegovih klipova su postali sve češći komentari da je repera "zaposeo demon", i kako bi trebalo da ide kod neke vračare da mu pomogne.

S obzirom na to da je poznato da je Vendi stručnjak za crnu magiju i natprirodne sile, pozvali smo je i zamolili da nam izanalizira ponašanje Nenada Aleksića.

Foto: Printscreen You Tube

 

 

Na pitanje da li je Ša pod crnom magijom, Vendi je odgovorila: 

- To je dobro pitanje. Rijaliti je jedna psihološka igra gde mi te junake vidimo na sceni i razobličavamo ih. Najvažnija stvar u životu i najveći talenat koji Bog može da da nekome je talenat razobličavanja, ne osuđivanja. Znači, mi razobličavamo te junake, odnosno anti-junake, i tako se najbolje uči psihologija. Tu imamo jednu celu galeriju likova, a u toj galeriji je i jedan Ša, za koga moramo da napravimo malu retrospektivu - započela je pevačica, pa nastavila:

Foto: Printscreen/You Tube

 

Ša je u rijaliti došao snagom lukavstva i gordosti, bez pokrića. On nije imao intervencije roditelja, nije duhovno jak, on je samo pun lukavstva i smicalica, te se tako od malih nogu negovao taj oblik života. Onda je on, vrlo brzo, prevario Minimaksovog sina i Minimaksa, i otišao dalje, to su bile samo stanice. Nenad je tako pumpao svoju gordost, pa je ušao na velika vrata u rijaliti, predstavio se kao Ša i mi u toj priči vidimo ko su njegove žrtve. Žrtve su uvek glupaci. On može samo glupake da prevari i glup deo naroda. Kao prvo, njegov pevački talenat je diskutabilan i bilo šta što ima veze sa njegovom muzikom, to su pesme "smućkaj pa prospi", ali da ne ulazim sada u to. Dakle, on se napumpao gordošću i pun je otpadnih energija, on je to akumulirao i ušao u rijaliti - rekla je pevačica i dodala:

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Mi još možemo videti da je on čovek koji nema temelje. Ša je pun unižavanja, on je laskavac koji ide od stanice do stanice pa se dodvorava svima. Matoru zove Matorić, on tepa čak i voditeljima, ovog zove Jaško… On je prevarant koji pokušava da uđe na velika vrata, ali ako ti nemaš pokriće za ta velika vrata, ako si ti šibicar lokalnog tipa, ti ćeš morati kao mehur od sapunice da se prospeš. Videli smo kako je na samom početku varao svoju ženu, pa našao 20 godina mlađu, a mlađe nalazi jer on nije razvijen, on je zakržljao u mozgu - rekla je Vesna, a onda oplela još više po reperu:

Foto: Tanja Andric

 

- Onda se dešava da on tako gord, bez dostojanstva, pun sebe, ali u onom otpadnom smislu, u mraku svojih otpadnih energija, čim izađe na svetlost i čim se potraže istina, pravda i ljubav u njemu, on se raspada kao mehur od sapunice. Mi vidimo to sada, kako se raspada. Nenad je čovek koji je zavidan, on nema prijatelje tamo, on se ne druži sa muškarcima u rijalitiju. Druži se samo sa lezbejkama ili homoseksualcima, to su njegovi prijatelji. Ako bi on ušao u priču sa alfa mužjacima, on bi tu odmah izgubio rat. Aleksić pravi jednu imaginarnu kuću u kući, gde izopštava ljude koji su normalni i imaju reference. On pravi "šiptarske zidove" i tu gura te labilne ljude. Međutim, i te labilne žene su ga provalile.

Foto: Tanja Andric

 

- To je čovek bez trunke samopoštovanja. On je pravi primer kako deca koja imaju tu svirepost u sebi, od malih nogu, niču i nemaju interakciju sa svetom i ne polažu nikome račune, nego lukavstvom prolaze kroz život. Međutim, mi sada vidimo njegovo razbijanje na sitne komade, jer on nikada nije ni bio nešto. Ša je samo napravio imaginarnu sliku o sebi i sada se susreo sam sa sobom - rekla je ona, pa dodala:

Foto: Tanja Andric

 

Inače, on ima i tu nasušnu potrebu da drži šapu nad tuđim životom, pa se ponaša kao neki robovlasnik. Tako se on ostvaruje i misli da je bitan. Tako Ša, dok ne dobije roba, vreba. Međutim, sada gubi bitku sa samim sobom, sada se već raspršio kao mehur od sapunice, on je sada dotakao totalno dno, demaskiran je i to je to.

Foto: Printscreen

 

Vesna Vukelić je zatim otkrila i da li je na repera bačena crna magija.

- Moram da kažem i da nije Ša pod crnom magijom, on je od takvog otpadnog materijala napravljen. Čoveku je data slobodna volja, i ako nešto zaškripi kod čoveka, on svojom slobodnom voljom može da traži spas, ali on to nije tražio jer se on u tom mulju rodio. Njegova prirodna sredina je mulj, a demoni vole mulj, odnosno blato, prljave ljude i prljavu sredinu. Znači, Ša je od samog početka u mulju jer je to njegovo demonsko, gordo i oholo ponašanje mulj. Znači, kada je neko satkan od takvog materijala, on je sam po sebi crna magija, jer šta je crna magija nego demon. To je ta demonska vlast, a nad njim demoni imaju vlast otkad ga znamo, jer je on neko ko nema samosvest, ali je lukav, a to je odlika demona. Ne postoji lukav i pametan demon, pamet je odlika mudrosti.

Foto: Tanja Andric

 

- Mudar čovek ima dostojanstvo, a dostojanstvo je samo tamo gde vladaju tri sile, a to su sila ljubavi, istine i pravde. Ako kroz te rendgene pogledamo Ša, mi vidimo da on nema ljubavi. Kod njega je potrebno robovlasništvo, kod njega ima podčinjenost, on želi da podčini partnera. Nenad nema ni istine u sebi, sve što priča su nebuloze i on nema ni pravdu. On nikada ništa nije rekao, nije ušao ni u jednu temu. Ne vidimo širinu i opseg njegovog razmišljanja. Ša ne obrađuje sociološke teme, on to ne zna. On je samo fokusiran na sebe i na to da li ima devojku ili ne. Aleksić je čovek koji je socijalno nepismen, duševno tanak i duhovno ne postoji, on je sam po sebi demonski sluga - rekla je Vesna, pa dodala za kraj:

Foto: Printscreen

 

- On je sluga demonima, a demoni nikoga ne vole, oni vole da se čovek raspada. Sada sluga demona treba da proda let i da objasni narodu da je on super i da je pravi za ženidbu i da je on uzvišen. Mislim, to je vređanje svakog oblika inteligencije - otkrila je Vendi za Informer.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nove kampanje za bezbedno ponašanje u tunelu! Vesić: Obrazovanje vozaca je ključ - ako sačuvamo makar jedan život, onda sve ima smisla
Društvo

Nove kampanje za bezbedno ponašanje u tunelu! Vesić: Obrazovanje vozaca je ključ - ako sačuvamo makar jedan život, onda sve ima smisla

Nove obrazovne kampanje o ponašanju u tunelu promovisane su danas u prisustvu ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića koji je istakao da su takve kampanje važne da bi se ljudima ukazalo na to kako mogu da izbegnu nepredviđene situacije u tunelu i sačuvaju svoje i živote drugih učesnika u saobraćaju.

27.06.2024

18:32

TV

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba!
Live TV

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba!

Ako se vratimo u 1989. godinu, setićemo se Miloševićevog govora na Gazimestanu. Neke rečenice izvučene su iz konteksta i tako su korišćene kao navodni dokazi protiv njega na sudu u Hagu. Takođe na Vidovdan predsednik Milošević izručen je Hagu. Da li je sve to moralo i u čemu je simbolika Vidovdana kroz celu srpsku istoriju govorili su u "Info danu" Drušan Proroković i Zoran Anđelković.

27.06.2024

18:03

Da li se Kurti uplašio sastanka sa predsednikom Vučićem? Lažni premijer zapravo je samo slušao naređenja sa Zapada!
Live TV

Da li se Kurti uplašio sastanka sa predsednikom Vučićem? Lažni premijer zapravo je samo slušao naređenja sa Zapada!

Juče su održani pregovori u Briselu o Kosovu i Metohiji. Svi su se pojavili, ali se nisu svi sreli. Aljbin Kurti je izbegao susret sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Da li Kurti nije hteo ili nije smeo da se sastane sa predsednikom, ostaje dilema. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji i Vladimir Kokanović, predsednik Saveza Srba u Sloveniji.

27.06.2024

16:43

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17