• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

11.06.2024

16:04

Nakon što je Ermina raskrinkala Sandru Rešić i Mateu, oglasila se tiktokerka: "Dokaza je mnogo, zagrebana je tek površina"

Ilustracija

Rijaliti

Nakon što je Ermina raskrinkala Sandru Rešić i Mateu, oglasila se tiktokerka: "Dokaza je mnogo, zagrebana je tek površina"

Podeli vest

Sinoć je nastao totalni haos u "Eliti".

 

Bivša zadrugarka i bivša Matorina prijateljica, Ermina Pašović, bila je gošća u emisiji kod Dušice Jakovljević, te je raskrinkala Sandru Rešić, ali je iznela i detalje afere Anite Stanojlović i Matee Car.

Ermina je osula paljbu po Sandri, a pogotovu zbog toga što se ona čula sa Mateom sve vreme, čak ju je vodila kod Đedovića u stan i pripremala je za suočavanje u "Eliti", a čak joj je pozajmljivala i svoj auto. Pašovićeva je sinoć imala priliku i ušla u "Šiša bar", te je sve ispričala Jovani i Marku.

Foto: Printscreen You Tube/pink.rs

 

- Rešićka je tebe namestila i sve nas, svi dokazi, svi pozivi su snimljeni. Haos sam pravila samo da dođem do vas, nikoga se niko nije javno odrekao, ni Tamara, jedino se Rešićka. Matea je bila u tvom stanu dva dana, ona je vozikala dva dana. Mi smo tražili dokaze. Neka Sreda Adams, ona je bila u dosluhu s tobom zbog Ane, zato se posumnjalo - rekla je ona i nastavila:

Foto: Printscreen You Tube/pink.rs

 

- Rešićka je dan pred tvoju svadbu bila sa Anitom i Mateom, ja sam vodila rat sa Angelinom i sve to. Tamara ništa nije znala, ima dokaze gde je Rešićka pisala da će da namesti mene i Tamaru. Pozivi su svi snimljeni. Ja sam napadala Mateu sve vreme, jedna osoba se javila i rekla mi da grešim, kada su mi poslali jedan dokaz. On mi je dojavio da je ona upetljana, ona mi je plakala i da to nije istina. Sandra je pretila Matei da ako iznese da je bila u tvom stanu, da ima neke ljude...Tamara i ja nismo znali i po mome, nisi znao i ti - rekla je Ermina.

Foto: Printscreen You Tube/pink.rs

 

Nakon haosa na imanju u Šimanovcima, oglasila se Matea i otkrila da je ovo samo početak rata i da ona ima dokaze za sve.

- Spavala sam sinoć, radni narod legne rano, šta da kažem... Ermini hvala na svemu, hvala joj što mi je otvorila oči i izvela na pravi put, a to je put istine. Dokaza je mnogo, zagrebana je tek površina - poručila je Matea za "Pink".

Foto: Printscreen You Tube/pink.rs

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50