• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

11.06.2024

22:16

Suze same teku! Zola zadao bolan udarac Miljani, još jednom joj jasno stavio do znanja da se nikada neće pomiriti (VIDEO)

Youtube printscreen

Rijaliti

Suze same teku! Zola zadao bolan udarac Miljani, još jednom joj jasno stavio do znanja da se nikada neće pomiriti (VIDEO)

Podeli vest

Miljana je pokušala da se iskontroliše, ali su je emocije potpuno obuzele.

Miljana Kulić se danas za crnim stolom slomila zbog Lazara Čolića Zole. Naime, ona je želela da da Zoli još jednu šansu i da počnu svoju ljubav ispočetka, ali je Čolić čvrsto odlučio da je bolje za njih dvoje da se ne pomire. 

Njegove reči su mnogo povredile Miljanu, koja se rasula na sitne komade pred ukućanima, a suze nije mogla da obuzda. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Ja ću da držim do sebe, biću ranjiva prema porodici i prema novcu. U izolaciji se desilo svašta, pričali smo... Nije bilo s*ksa. Pitala sam ga da krenemo ispočetka, rekao je da ne može da mi da novu šansu, da me ne voli i da ne može očima da me gleda jer me vidi kao najvećeg neprijatelja. Spustila sam loptu i nisam htela da pričam šta sam ja sve ovih godina uradila za njega. Stavljena sam ovde na stub srama jer sam pokazala ranjivost i molila ga da mi oprosti, ali je rekao da nema gram emocija i za 20 dana ide svako svojim putem - govorila je Miljana.

Foto: Youtube printscreen

 

- Nakon svih stvari ja nemam volju i želju da je zagrlim. Siguran sam ja šta bi se sve izdešavalo, da bi za dva dana bilo isto, pa i 100 puta gore. Ja hoću da sačuvam sebe i nju - dodao je Zola.

- On je rekao da mene ne voli - rekla je Kulićeva.

Foto: Youtube printscreen

 

- Ona je meni pričala za tebe, siguran sam da si to video. Ti da si hteo s vrata bi ušao i rekao joj: "Mamu ti j*bem". Da li je ona posle tebe odgurnula i dala ti za pravo da ovako govoriš? - pitao je Đedović.

Foto: Youtube printscreen

 

- Jeste, pre 15 dana smo gledali njen s*ksualni odnos i bilo je brutalno. Jutros govori da mene voli i hoće da legne pored mene, ja to ne mogu više. Ja sam došao i legao pored nje, Slađi se nisam obratio, a to nije zaslužila. Ja nisam hteo da Miljana pomisli da sam došao ovde da joj teram inat, jer sam gledao kako je pričala da ću da budem ovde protiv nje, kao svi njeni bivši - pričao je Zola.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija