• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

27.06.2024

10:13

"Ljubav je izvađena iz mene, bila sam na operacionom stolu": Nastao muk u rijalitiju zbog Anelinih reči, kipti od besa zbog bivšeg dečka

Youtube printscreen/Zadruga

Rijaliti

"Ljubav je izvađena iz mene, bila sam na operacionom stolu": Nastao muk u rijalitiju zbog Anelinih reči, kipti od besa zbog bivšeg dečka

Podeli vest

Ahmićeva je udarila na Janjuševića, rekaviši da on sve radi planski i da je zapravo nikada nije voleo.

Za vreme emisije "Pitanja gledalaca", voditeljka Ivana Šopić je postavila pitanje Aneli Ahmić u vezi sa njenim i Janjuševim odnosom.

Ahmićeva je tom prilikom ispričala da zna da bi se bivši košarkaš pomirio sa njom nakon svega što se desilo, ali da je ona presekla i završila sa njim zauvek. 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

- Da li će Janjuš sad da pokuša da se pomiri sa tobom da bi sve bilo tra-la-la? - glasilo je pitanje.

- Kada je rekao da sam mu životna greška zašto je nakon što sam se očistila došao? Ja sam se očistila u petak, prišao mi je pre tri dana, kako sam onda greška? Kako sam najgora osoba? On sad ćuti, pa će da skače za tri dana, jer ne zna šta mu više prolazi. Njemu da bude stvarno loše ja mu neću verovati. On bi se pomirio sad sa mnom, ja sam u to sigurna, ali ne iz ljubavi jer je nije ni bilo, on je imao samo strast sa mnom kad legne da spava. Ja sam njemu bila stastveno zadovoljstvo, verovatno i zaljubljenost, ali to je daleko od ljubavi. On ljubav oseća prema svojoj ženi, kad ju je branio. On bi se pomirio da bi dokazao ljudima da sam loša, da bi me ponizio i obrukao. Nemam potrebu da se pomirim i pričam sa njim, zgazio me je kao ženu i povredio kad sam bila trudna - pričala je Aneli.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

- Tvoja sestra je sad uverena da si shvatila kakav je on - dodala je Ivana Šopić.

- Ona me najbolje zna, ja nisam neko ko se vraća u odnose. Ovo je 100% ono što ja osećam, ugasio je sve u meni. Ljubav je izvađena iz mene, bila sam na operacionom stolu - dodala je Aneli.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

- Ne pada mi na pamet da bilo šta dodam. Samo bih da vidim dve osobe koje veruju u sve što ona priča. Nikad u životu više ne bih bio sa njom, mogu da pričaju šta god hoće. Ona je profesionalac - poručio je Janjuš.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija