• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

27.06.2024

09:31

"Zavukli smo se u šumu, a onda je ta devojka..." Bivši takmičar "Zvezda Granda" ispričao svoje iskustvo sa prostitutkom

Youtube printscreen/Zvezde Granda

Estrada

"Zavukli smo se u šumu, a onda je ta devojka..." Bivši takmičar "Zvezda Granda" ispričao svoje iskustvo sa prostitutkom

Podeli vest

Pevač je ispričao da je bio mnogo radoznao i da je morao da vidi kako to sve funkcioniše, a drug mu je ispunio tu želju.

Nekadašnji takmičar "Zvezda Granda", Žarko Madžić, istakao je za medije da podržava legalizaciju prostitucije, jer kako kaže, od toga država može da ima koristi. 

Sa druge strane, on se prisetio i svog iskustva sa prostitutkom i zbog čega nije želeo da ima intimne odnose sa njom. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Prostitucija se uglavnom iz nekog razloga vezuje za žene. O tome se više govori. Mislim da bi možda trebalo da se legalizuje. Ako država može to da naplati i da se od toga ulaže u škole i vrtiće onda sam za, jednostavno se to dešava i dešavaće se bez obzira da li je legalizovana ili nije - rekao je Madžić, a zatim otkrio da li poznaje svoje muške kolege koje se bave prostitucijom:

- Kada su muškarci u pitanju, ja lično ne znam da se bilo ko bavio prostitucijom, ali i da znam ne bih sigurno rekao. Mislim da bih ispao lažni moralista kada bih bilo koga osuđivao.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Madžić je zatim progovorio i o svom iskustvu sa prostitutkom. 

- Nisam nikada bio sa prostitutkom, jer nije bilo potrebe. Jednom sam išao sa drugarima, jednostavno sam želeo da vidim kako je to. U jednom trenutku drug je stao nasred autobuske stanice i pozvao jednu devojku u automobil. Pokupili smo je, zavukli smo se u šumu neku i drug je završio šta je imao. Ta devojka se zatim ponudila i meni da probam, ali ja sam se samo zahvalio i rekao da sam veren i da imam devojku koju mnogo volim - zaključio je pevač za "Grand". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija