• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

27.06.2024

18:23

Ovo je Janjuševa devojka za koju javnost nije znala: Pojavile se prepiske u kojima je Marko moli za novac kako bi produžio kamatu (FOTO)

Privatna arhiva, ATA Images

Rijaliti

Ovo je Janjuševa devojka za koju javnost nije znala: Pojavile se prepiske u kojima je Marko moli za novac kako bi produžio kamatu (FOTO)

Podeli vest

Dok se polako rijaliti "Elita" bliži kraju, napolju se dve više zahuhtava. Sada se prvi put oglasila i devojka Marka Janjuševića za koju javnost nije znala.

O Janjuševiću se šuškalo da je napolju svašta radio, ali ovome se niko nije nadao.

Jelena Topić, iz Zagreba, oglasila se prvi put za medije, te je otkrila da je Marko od nje tražio novac i da je ona bila žrtva njegove manipulacije pre samog ulaska u rijaliti.

​Informer je dosao u posed njihovih prepiski u kojima se vidi kako je Janjuš moli za pare, jer nema ni prebijenog dinara.

Foto: Foto: Privatna arhiva

 

U nastavku vidimo da je Marko Janjušević bio spreman na sve, samo da mu ona da pare, kako bi on produžio, samo njemu znane, neke kamate.

Foto: Foto: Privatna arhiva

 

Aktuelni zadrugar se dao u računicu, pa onda sastavio spisak, a krajnja cifra je, malo reći, skromna. Marko je sračunao da mu ukupno i hitno treba 6.400 evra.

Foto: Foto: Privatna arhiva

 

Možemo videti i da je on na sve načine pokušavao da iznudi novac od Jelene, pa je udario po patetici i uhvatio se onda i pokojnog dede.

Foto: Foto: Privatna arhiva

 

 

S druge strane, u jednoj od prepiska se može videti i da joj se on obraća tepajući: "Ljubavi...", kako bi mu ona prebacila novac i kako bi on, kao što je i napisao, rešio nekome dug za kamatu i kako bi bio miran još mesec dana.

Foto: Foto: Privatna arhiva

 

Bivši košarkaš je imao i "izlive emocija", pa je rekao i kako je voli i da će sve uraditi samo da mu pomogne.

Foto: Foto: Privatna arhiva

 

Kako Pink navodi, Jelena je preko advokata uputila Janjušu opomenu za isplatu dugovanja od 2.000 evra, a kako se navodi, rok je istekao još 25.08.2022. godine.

Sve prepiske možete pogledati u galeriji ispod.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija