• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

21.07.2024

15:31

"Kada sam te ispratio, obećao sam ti..." Janjuš se slomio nakon što je posetio grob pokojnog brata, njegove reči teraju suze na oči (FOTO)

Tanja Andrić, Printscreen/Instagram

Rijaliti

"Kada sam te ispratio, obećao sam ti..." Janjuš se slomio nakon što je posetio grob pokojnog brata, njegove reči teraju suze na oči (FOTO)

Podeli vest

Janjušević je objavio na svom Instagram profilu snimak i emotivnim rečima se obratio Mihailu.

Mihailo Janjušević, rođeni brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život u iznajmljenom stanu u Beogradu u kom je živeo.

Tragična vest je Janjuša zatekla dok je bio u "Eliti". On je tada izašao iz rijalitija kako bi sahranio brata i nakon mesec dana se vratio na velelepno imanje u Šimanovcima. 

Foto: Tanja Andric

 

Janjuš je nakon kraja ove sezone rijalitija, nekoliko dana bio u Beogradu, a danas je zajedno sa svojom ćerkicom došao u rodno Prijepolje. 

On se odmah zaputio na grob svog pokojnog brata, a nakon toga se oglasio na mrežama. Bivši košarkaš je podelo snimak svog brata uz emotivne reči. 

Foto: Instagram printscreen/mali_janjus

 

- Kada sam te ispratio na put koji nisi zaslužio, obećao sam sam ti da, kada god se poklope kazaljke, ja ću pomisliti na tebe. Evo posle skoro sedam meseci, kada sam došao da te posetim, moram da ti kažem da sam mislio i kada su bile udaljene jedna od druge. Mislio sam svaki sekund... - napisao je Janjuš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!
SAD

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!

Nedelju dana nakon što je bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp preživeo atentat na skupu u Pensilvaniji, njegov tim za kampanju objavio je najnovije podatke o zdravstvenom stanju Trampa.

21.07.2024

13:57

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija