• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

21.07.2024

22:46

Asmin i Janjuš zakopali ratne sekire: Durdžić povukao prvi potez, svi ostali u šoku zbog ovoga

ATAIMAGES/printskrin

Rijaliti

Asmin i Janjuš zakopali ratne sekire: Durdžić povukao prvi potez, svi ostali u šoku zbog ovoga

Podeli vest

Aneli Ahmić je ušla u "Elitu" kao prevarena žena, tačnije, kako je ona govorila, nju je muž ostavio zbog popularne starlete Stanije Dobrojević.

Ubrzo je Aneli zaboravila Asmina Durdžića i prevaru, te je u rijalitiju pronašla novog partnera i uplovila u vezu sa Markom Janjuševićem, sa kojim je ostala i u drugom stanju, ali se odlučila na abortus zbog njihovog toksičnog odnosa.

Tokom 10 meseci boravka u "Beloj kući", Ahmićeva je često optuživala Asmina Durdžića za razne stvari, a Janjuš ju je u tome i podržavao. 

Foto: Instagram printscreen/alibaba_durdzic

 

Nakon što se "Elita" završila, javnost je s nestrpljenjem iščekivala kako će se Marko i Asmin ponašati. Janjušević je tokom svog prvog intervjua nakon izlaska, izjavio da nema Durdžićev broj, ali da želi da ga kontaktira.

Ipak, čini se da su se stvari promenile nakon što su Aneli i Janjuš gostovali u emisiji "Narod pita", jer je Asmin lajkovao jednu Janjuševu objavu na Instagramu.

Foto: printscreen instagram/mali_janjus

 

Podsetimo, nekoliko dana nakon izlaska iz rijalitija, Aneli je podelila kakav je njen trenutni odnos sa Asminom Durdžićem, ocem njene ćerke Nore.

 - Ne. Sa njim ću da razgovaram preko advokata. Nisam ga kucala, ne znam kako mu ide profil, nisam gledala ni njega, ni Staniju. On je za mene najgori čovek koji se pojavio u mom životu. Nisam još svesna da sam sa njim tri godine delila krevet. Ja sam mislila unutra da će nešto da se desi, a kad sam izašla ništa nisam gledala.

Foto: Printscreen/Instagram/zadruga

 

- Da li bi Asminu i Staniji pružila ruku pomirenje zbog Nore? - glasilo je naredno pitanje.

- Ne. Ja o njima ne razmišljam, o Janjušu razmišljam šta se desilo, a o Asminu ne razmišljam ni sekunde - rekla je Ahmićeva za "Pink". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija