• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

21.08.2024

09:17

Uroš šokirao javnost: Stanić otkrio kakvu ponudu je dobio od supruge muškarca s kojim je imao aferu

ATAIMAGES

Rijaliti

Uroš šokirao javnost: Stanić otkrio kakvu ponudu je dobio od supruge muškarca s kojim je imao aferu

Podeli vest

Uroš Stanić se otvorio i otkrio sve o svom intimnom životu.

Bivši kontroverzni učesnik "Elite", Uroš Stanić, poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku. On je još u toku rijalitija otkrivao delove svog privatnog života. Uroš je i tada pričao kako je bio intiman sa oženjenim muškarcima, ali sada je sve do detalja ispričao.

Stanić je otkrio kako ga je trudna supruga njegovog ljubavnika zvala.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

- Imao sam situaciju da mi se trudna žena mog ljubavnika javila, bila je osmi mesec trudnoće i rekla je: "Da li bi ti vodio ljubav sa mojim mužem, a ja da gledam?", ja kažem: "Molim?", ona da gleda dok imam seks sa njenim mužem. Na to nisam pristao, jer ne idem u taj ekstrem. Imao sam situaciju sa jednim dečkom, njegova devojka je htela da vidi kako to izgleda, malo sam je obučio. Jesam, da, ja sam učiteljica ljubavi - rekao je Uroš u emisiji "Intimna pitanja".

Podsetimo, nedavno je Uroš Stanić završio na Urgentnom zbog narušenog zdravstvenog stanja.

- Desila mi se situacija oko oca i naglo mi je pozlilo. Probada me u grudima - kratko je poručio Stanić za "Pink.rs". 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija