• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

23.08.2024

08:44

"Potpisao sam papire za razvod na WC šolji": Ivan definitivno stavio tačku na brak sa Jelenom, jedna stvar mu nije jasna nakon svega

ATA images

Rijaliti

"Potpisao sam papire za razvod na WC šolji": Ivan definitivno stavio tačku na brak sa Jelenom, jedna stvar mu nije jasna nakon svega

Podeli vest

Marinković je priznao da mu je drago što se razvodi od Ilićke, sa kojom nije bio ni godinu dana u braku.

Sinoć je u emisiji "Narod pita" kod voditeljke Ane Radulović gost bio bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković

Njegova još uvek zakonita supruga, Jelena Ilić je pre dva dana u zgradu "Pinka" donela papire za razvod braka, koje je Ivan sinoć potpisao. Nakon toga, on je u emisiji rekao da mu je drago što će se razvesti, kao i da mu nije jasno šta se desilo sa Ilićkom, jer je uopšte ne prepoznaje. 

Foto: Youtube/Zadruga

 

- Da li su stigli papiri za razvod? - upitala je Ana.

- Papiri su upravo potpisani u toaletu, hitno mi je bilo i na WC šolji sam potpisao papire. Pustio sam i vodu, a papiri su tu - rekao je Ivan.

- Sada si zvanično razveden? - upitala je Ana.

- Nisam zvanično, Jelena je poslala školski primer sporazumnog razvoda, ali je vrlo prost. Niti imamo decu, niti nekretninu neku. Sporazuman je razvod, to je bitno. Imaćemo ročište i tada će sve biti gotovo - rekao je Ivan.

Foto: Youtube/Zadruga

 

- Rekao si da nemate imovinu, ali ipak je tu Beka - rekla je Ana

- Stvarno mi je užasno sada to. Beka je kod mene sada, ako meni Jelena bude tražila Beku, ja ću reći izvoli - rekao je Ivan.

- Znači vi ste u korektnim odnosima? - upitala je Ana.

- Nismo, ali ona svoje lično nezadovoljstvo tera preko Beke. Ja sam istog stava od "Elite", ja mnogo volim Beku i ljubav ću da joj dam - rekao je Ivan.

Foto: Youtube/Zadruga

 

- Da li si video potrebu da razgovarate na druge teme? - upitala je Ana.

- Nisam, niti mi je padalo na pamet. Mislim da je sve vrlo jasno, ispod mog nivoa bi bilo da je pitam bilo šta. S obzirom da se nakon te emisije Jelena transformisala u potpuno drugu osobu i to mi je jako čudno. Jelena je potpuno druga osoba ili ona nije bila prava osoba sa mnom ili je neki đavo ušao u nju. Jelena je neko ko je bio veliki vernik, kao neko ko poštuje crkvu, neko ko je godinama iščekivao potomstvo sa mnom. Išli smo po manastirima širom Srbije, nije dala sebi pravo da se eksponira po mrežama, ali sada vidim potpuno drugu Jelenu. Ona želi u tim nekim godinama da postane starleta - rekao je Ivan.

Foto: Youtube/Zadruga

 

- Da li ste se odblokirali? - upitala je Ana.

- Dopisujemo se preko sms poruka, ona je ta koja je blokirala. Čudna mi je ta transformacija, nema veze apsolutno sa osobom sa kojom sam ja bio 6 godina. Ako mene sad vidiš potpuno drugačijeg, bilo bi čudno - rekao je Ivan.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija