• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć./A.S.

08.09.2024

23:24

Razvezao jezik! Aca Kockar o aferama u karantinu, otkrio da li bi se smuvao sa Anom Nikolić (VIDEO)

ATAIMAGES/printscreen

Rijaliti

Razvezao jezik! Aca Kockar o aferama u karantinu, otkrio da li bi se smuvao sa Anom Nikolić (VIDEO)

Podeli vest

Aleksandar je potkačio svoje cimere, za koje je rekao da su spremi na sve zarad kadra i plasmana.

Rijaliti "Elita 8" je počeo sinoć, sedmog septembra, a na velelepno imanje u Šimanovcima ulaze i večeras takmičari, koji će biti u kući "odabranih"

Među "odabranim" učesnicima, našao se i Aleksandar Anđelić, poznatiji kao Aca Kockar, koji je za medije otkrio da je svakakvih priča bilo u karantinu, kao i da nas pravi razvoj situacija očekuje u narednim danima. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Svakakvih priča je bilo u karantinu, neke priče su već napravljene unapred, videćete u narednih par dana sve. Već pet veza je na pomolu. Marko i Sara su na korak do veze, ima ih još nekoliko, ali neću da otkrivam. Mislim da je sve o priča, sve su ozbiljni foliranti. Seksa nije bilo u karantinu, baš koliko ja znam - rekao je on, pa priznao da je iznenađen što je ove godine među "odabranima". 

- Ne znam zašto sam u "odabranima", ali hvala produkciji, to mi imponuje. U ovoj sezoni možete svašta da očekujete od mene u prošloj sam bio tih, povučen i polupan -  rekao je on. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Aleksandar je zatim otkrio da li bi bio sa Anom Nikolić u vezi, koja je u rijaliti ušla sa svojim dečkom, Stefanom. 

- Ne bih se muvao sa Anom Nikolić, ona ima svog izabranika i neću da se mešam u to. Bio sam pre sa zauzetim devojkama i nije mi strano da rasturam veza, ali ovu ne bih jer je to čvrsto spojena veza i ne bih da je diram - izjavio je on, pa otkrio da mu nije drago što je Bebica ušao u rijaliti. 

Foto: Foto: Tanja Andrić

 

- Bebicu nisam želeo da vidim u rijalitiju, ali on je ušao. Možete očekivati i moj sukob sa njim, koliko još večeras - rekao je Aca za medije. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija