• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

10.09.2024

12:46

Sita Ahmić podržala druženje Aneli i Gastoza! Posle vesti da su jutjuber i njena sestra bili intimni, otkrila sve o njihovom odnosu

Aleksandar Jovanović Cile, Tanja Andric

Rijaliti

Sita Ahmić podržala druženje Aneli i Gastoza! Posle vesti da su jutjuber i njena sestra bili intimni, otkrila sve o njihovom odnosu

Podeli vest

Sita Ahmić prokomentarisala je bliskost njene sestre Aneli sa popularnim muzičarem i jutjuberom.

Bliskost Aneli Ahmića i Nenada Marinkovića Gastoza svima je zapala za oko odmah nakon otvaranja "Elite 8". Već sutradan otkriveno je da se oni poznaju od ranije i da se Ahmićeva pojavljivala u njegovom spotu, pa da su čak bili i intimni o čemu je Informer prvi pisao

Foto: Printscreen/Instagram/zadruga

 

Njena sestra Sita Ahmić podržava njihovo druženje, koje je ovako prokomentarisala.

- Samo ću kratko da kažem, Gastoz i ja smo bili zajedno u rijalitiju i ostali smo baš dobri. Upoznala sam ga sa Aneli, i pitao je da mu bude u spotu. Gastoz je dolazio i kod nas u Sarajevo i upoznao neke članove naše familije!!! Nikada u životu Aneli i on nisu bili skupa, a devet godina se znamo svi, tako da odmah skratimo ovo. Svako polazi od sebe pa je nejasno takvim mozgovima, da muško i žensko mogu da se poznaju, a da nemaju ništa više od prijateljstva! - napisala je Sita na svom Instagramu pa dodala:

Foto: RTV Pink/ Printscreen/Instagram/sitaahmic

 

- Apsolutno podržavam njihovo druženje je je Gastoz dobar i pozitivan momak za kojeg mogu reći da je kao porodica - zaključila je Ahmićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija