• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

15.09.2024

12:31

Optužila je da se bavila najstarijim zanatom! Rijaliti učesnica iznela informacije iz Anđelinog života, ovako je došla do saznanja

Tanja Andrić

Rijaliti

Optužila je da se bavila najstarijim zanatom! Rijaliti učesnica iznela informacije iz Anđelinog života, ovako je došla do saznanja

Podeli vest

Đuričićeva je pokušala na sve načina da se opravda.

Rijaliti učesnice, Anđela Đuričić i Milana Mima Šarac posvađale su se sinoć za vreme nominacija. 

Naime, Mima je istakla da je ljuta na Anđelu zbog onoga što ju je pitala, a zatim je rekla je Đuričićka folirantkinja i da sve radi planski kako bi se oprala od loših postupaka u rijalitiju. 

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

- Što se tiče Anđele Đuričić, ona i ja smo se u petoj sezoni slagale, poslednji dan smo se posvađale. Sada kada smo ušle, krenule smo normalno da komuniciramo, dok ona nije htela da me ponizi ovde, rekla mi je iz čista mira, tj. pitala me je da li hoću da delim flajere posle rijalitija, iznenadila me je. Možda nisam trebala da iznosim stvari o njoj, ali ne dozvoljavam više da me neko ponizi. Ja znam da je ona rekla ovde da je vežbala ustajanje i govor za rijaliti - rekla je Mima.

 

- Ne, ja sam palila ovde sat svako jutro da ustajem ranije, a oni su pričali da sam ja kod kuće ustajala ranije - rekla je Anđela.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

- Delovala si ceo rijaliti da si isprogramirana i da sve radiš kako treba da bude. Mislim da kada se zaljubila, da je pokazala pravu sebe u šestoj sezoni. Bila je opuštena i radila je neke stvari koje nisu prikladne za televiziju. Razočarana sam u nju, nemam neko specijalno mišljenje o njoj - rekla je Mima.

- Ne tražim da se svađa sa mnom, složiću se s ovim da sam ti bacila opasku bez razloga, nisam imala nameru da te uvredim. Ti si mene lažno izvređala za šestu sezonu - rekla je Anđela.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga

 

- Ja sam pričala sve što sam videla svojim očima. Videla sam tvoje slike sa bananama... Ja sam pričala kakva si ti bila. Ja sam pročitala na njenom "ask.fm" za najstariji zanat - rekla je Mima.

- Moj Fejsbuk je deaktiviran pre 300 godina kad sam bila dete, ja to nemam - rekla je Anđela.

- Ja sam videla pitanje tamo: "Anđela, je l' se baviš prostitucijom", onda ide odgovor: "To je moja stvar..." Ona pokušava sada da se izvuče iz situacije. Mislim da se folira, ušla je da se opere od šestice, dobro se izveštila za rijaliti da bude kao u petici. Anđela i ja posle one svađe ne možemo da budemo dobre - rekla je Mima.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija