• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/D.G.

15.10.2024

12:01

"Staratelju po potrebi..." Zola žestoko odgovorio Mariji Kulić na tužbu, pomenuo i pokušaj ubistva (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

"Staratelju po potrebi..." Zola žestoko odgovorio Mariji Kulić na tužbu, pomenuo i pokušaj ubistva (FOTO)

Podeli vest

Bivši rijaliti učesnik i nekadašnji partner Miljane Kulić vratio se u Beograd i odmah žestoko odgovorio Kulićkinoj majci koja je protiv njega podnela tužbu.

Nekadašnji rijaliti učesnik Lazar Čolić Zola stigao je iz Švajcarske u Beograd, a uveliko se šuška da bi mogao i da se useli na velelepno imanje u Šimanovcima. On se, međutim, po ovom pitanju još nije izjasnio, ali je zato iskoristio društvene mreže da odmah odgovori Mariji Kulić koja je nedavno iznela niz optužbi na njegov račun.

Naime, Marija je pre nekoliko dana otkrila da su protiv Čolića podneli tužbu zbog iskorišćavanja bolesne osobe i da će tražiti zabranu prilaska Miljani. Ona je tada navela da je Čolić imao šest godina da se promeni, ali da to nije učinio, da koristi nedozvoljene supstance, pije aklohol i lekove za smirenje...

Odmah po dolasku u Beograd, Čolić se oglasio povodom Marijine prijave.

- Staratelj po potrebi, da li snosiš odgovornost i za pokušaj ubistva štiklom? Da li bi se ti kao staratelj na sudu pojavila? - napisao je Zola i dodao:

- Povodom prijave gospođe želim da se oglasim. Dok su ti novčići u ruci onda ti odgovara da budeš staratelj, da podnosiš krivične prijave, da vređaš tuđe porodice i pokušavaš da prebaciš na mene krivicu - naveo je Lazar Čolić Zola.

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, Miljana Kulić nedavno je abortirala Zolino dete. Iako je u prvi mah bila presrećna što će dobiti Čolićevo dete, stanje se vrlo brzo promenilo. Miljana je shvatila da on ne želi to dete, te se dugo premišljala da li će prekinuti trudnoću ili ne. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Mizogini šovinista Zdravko Ponoš vređa Anu Brnabić!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Mizogini šovinista Zdravko Ponoš vređa Anu Brnabić!

Juče 14.10.2024. je bivši, a ražalovani hrvatski NATO general Zdravko Ponoš, imao napad mizoginije, seksizma i šovinizma, u emisiji na TV N1. Hrvatski državljanin Zdravko Ponoš se usudio da seksistički i mizogino vređa Anu Brnabić, gde je rekao „Reprezent te vrhuške je već pomenuta Ana Brnabić.

15.10.2024

13:44

TV

Sukobi u svetu počinju da prete i Balkanu? Srpski narod koji živi bilo gde van matice uzurpiran je i mučen! (VIDEO)
Live TV

Sukobi u svetu počinju da prete i Balkanu? Srpski narod koji živi bilo gde van matice uzurpiran je i mučen! (VIDEO)

Uprkos svim mirovnim konferencijama,, svet i dalje srlja ka kolapsu. Sukobi su sve veći, a za to vreme mi se trudimo koliko možemo da sve to izbegnemo. Balansiramo koliko možemo da ne bismo postali deo tog haosa koji je sve veći i sve širi. Da li ćemo uspeti da sprečimo "zapaljivanje" Balkana, a čini se da velike sile baš to hoće. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su prof. dr Dejan Miletić iz Centra za proučavanje globalizacije, pukovnik u penziji MIloje Pršić i Marko Šćepanović, savetnik potpredsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova.

14.10.2024

20:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Nauka