• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

01.10.2019

14:04

DŽASTIN BIBER DVA PUTA OŽENIO ISTU ŽENU! Popularni pevač nikad srećniji, konačno se skrasio uz manekenku (FOTO)

Showbiz

DŽASTIN BIBER DVA PUTA OŽENIO ISTU ŽENU! Popularni pevač nikad srećniji, konačno se skrasio uz manekenku (FOTO)

Podeli vest

Jedan od najpopularnijih pevača na svetu Džastin Biber i njegova supruga Hejli Boldvin odlučili su da godinu dana nakon što su se tajno venčali u opštini, naprave veliku proslavu za prijatelje i porodicu i ponovo pred oltarom izgovore sudbonosno "DA"

Venčanje se održalo sinoć u Južnoj Karolini, a Džastin i zgodna manekenka napravili su veliku žurku za više od 150 gostiju među kojima su bili i Kendal Džener, Kamila Moron i Džoan Smals. Neposredno pre venčanja, gosti su imali prilike da uživaju u koktelima, luksuznoj večeri i nastupima svetski nagrađivanih muzičara. Gosti hotela koji su samo želeli da uživaju u svom odmoru nisu bili zadovoljni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Jul 31, 2019 at 5:19pm PDT

 - Gosti su stigli dva dana ranije vodenim taksijima. Sve je prštalo od luksuza. Hejli i Biber odavno nisu bili ovako srećni -  izjavio je izvor za američke medije i dodao da smatra da je njihov brak jedna velika farsa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My bride is ?

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Oct 1, 2019 at 2:11am PDT

 - Tokom protekle godine bili smo svedoci raznih skandala i ljubomornih ispada njegove supruge Hejli koja misli da je Džastin i dalje zaljubljen u svoju bivšu devojku Selenu Gomez. Ovo venčanje je samo farsa za medije jer su i Džastin i Hejli previše ponosni i previše im je stalo do toga da ih ljudi vole. Zbog poena kod publike, žrtvovali bi vlastitu sreću -  dodao je izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and the wife! and the in laws !! Thanks for lettin ur daughter marry a savage like me ??????????

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Sep 30, 2019 at 2:09am PDT

Hejli i Džastin upoznali su se davne 2011. godine kada je manekenkin otac, bogati američki biznismen, insistirao da pevač pozove njegovu ćerku na druženje u bekstejdžu nakon koncerta.

Njih dvoje su nakon toga na kratko bili u vezi, ali se nedugo zatim pevač pomirio sa svojom dugogodišnjom devojkom Selenom Gomez. Vest da su Hejli i Biber ponovo zajedno šokirala je fanove širom sveta, a nakon što su uplovili u vezu sredinom leta prošle godine, pevač i manekenka tajno su se venčali u septembru i krenuli da žive zajedno u pevačevoj luksuznoj vili u Malibuu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija