• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr

04.10.2019

20:36 >> 20:37

BRITANSKI TABLOIDI PREVRŠILI SVAKU MERU! Princ Hari podneo tužbu zbog HAKOVANJA MOBILNOG! (VIDEO)

Showbiz

BRITANSKI TABLOIDI PREVRŠILI SVAKU MERU! Princ Hari podneo tužbu zbog HAKOVANJA MOBILNOG! (VIDEO)

Podeli vest

Princ Hari danas je pokrenuo pravni postupak protiv vlasnika britanskih tabloida The Sun i Daily Mirror, i to zbog navodnog hakovanja mobilnog telefona

Vest je danas poslepodne potvrđena iz Bakingemske palate, piše BBC. Tužba princa Harija odnosi se na navodno presretanje glasovnih poruka. BBC-jev kraljevski dopisnik Džoni Dajmond tvrdi da se tužba odnosi na slučaj iz ranih 2000-ih.

 

 

ROBERT DE NIRO OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE! Bivša asistentkinja tvrdi: Vikao je na mene, terao da ga češem po leđima, a NOSIO JE PIDŽAMU NA POSLU!

Ova tužba je podneta samo nekoliko dana nakon što je njegova supruga Megan podigla posebnu tužbu protiv tabloida Daily Mail nakon što je bez dozvole objavio privatno pismo koje je bilo upućeno njenom ocu.

 

 

Megan je tužbu podnela protiv lista i izdavačke kuće Associated Newspapers zbog zloupotrebe ličnih podataka i kršenja autorskih prava na osnovu Zakona o zaštiti podataka iz 2018. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija