• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.05.2020

17:11

BRUTALNO IZGLEDA! SEVAJU GOLE NOGE - Mia Borisavljević obukla ELEGANTU USKU HALJINU, sve leprša - AU! (VIDEO)

Showbiz

BRUTALNO IZGLEDA! SEVAJU GOLE NOGE - Mia Borisavljević obukla ELEGANTU USKU HALJINU, sve leprša - AU! (VIDEO)

Podeli vest

Prosto sija.

Pevačica Mia Borisavljević je gotovo uvek doterana i sređena, te time i opravdava titulu da je jedna od najzgodnijih i najlepših žena na domaćoj javnoj sceni, gde god da se pojavi, ona pleni svojim izgledom.

Foto: PRINTSCREEN/MAGAZIN IN

Dok Dragana i Edo vode ŽESTOKE RATOVE, Zilha ima PAMETNIJA POSLA - ovo će Fetića POTPUNO POREMETITI! (FOTO)

Mia je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram obradovala snimkom na kojem se graciozno šeta, a njena bela elegantna haljina sa dubokim šlicem leprša i te joj ističe vitke noge.

 

 

TEROR! MUŠKARAC KOJI IMA PIVSKI STOMAK JE ŠARMANTAN, A ŽENA...Nina Badrić iskreno o KILOGRAMIMA

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija