• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.03.2021

07:48

SVAĐA TIK PRED VENČANJE! Megan je ronila suze zbog OVOG POSTUPKA KEJT MIDLTON - Ipak, oprostila joj je!

Showbiz

SVAĐA TIK PRED VENČANJE! Megan je ronila suze zbog OVOG POSTUPKA KEJT MIDLTON - Ipak, oprostila joj je!

Podeli vest

Megan Markl iznela je u javnost detalje života sa kraljevskom porodicom, kao i istinu o svađi sa Kejt Midlton o kojoj su svi pričali.

Megan, koja sa Harijem očekuje drugo dete otkrila je da nije ona bila ta koja je rasplakala Kejt, već upravo suprotno.

Marklova kaže da ju je Kejt dovela do suza neposredno pred svoje venčanje.

"Bila je veoma naporna sedmica pred venčanje i ona je bila uznemirena. To mi je povredilo osećanja, nije bilo smisla da to radi znajući šta mi se dešavalo sa ocem. Nije imala razumevanja i to je razlog što sam počela da plačem. Izvinila mi se, donela mi je cveće i napisala poruku da joj je žao", rekla je Megan i dodala da se sve desilo kada su birale haljinu za devojčicu koja nosi cveće:

"Ne bi bilo fer da nastavim ovu priču jer se izvinila i ja sam joj oprostila. Optužila me za nešto što nisam uradila, i ne samo to, nego za nešto što se meni desilo ranije. Ali nema razloga da ako volite mene, mrzite nju, ona je divna osoba."

Foto: Printscreen/ You Tube/ CBS

Megan Markl

A šta su još Megan i Hari otkrili u kontroverznom intervjuu koji je čekao ceo svet pričitajte klikom OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ŠOK INTERVJU KOJI JE ČEKAO CEO SVET! Megan i Hari razotkrili SUROVE TAJNE DVORA: Život je bio nepodnošljiv, NISAM ŽELELA DA ŽIVIM! Štitili su sve osim nas!
Showbiz

ŠOK INTERVJU KOJI JE ČEKAO CEO SVET! Megan i Hari razotkrili SUROVE TAJNE DVORA: Život je bio nepodnošljiv, NISAM ŽELELA DA ŽIVIM! Štitili su sve osim nas!

Intervju Megan Markl i princa Harija, emitovan sinoć na "Si-bi-siju" doneo je odgovore na mnoga pitanja, razotkrio njihovu stranu priče i brojne tajne, i dešavanja iza kulisa, ali je i pokrenuo veliki pitanja, od kojih je možda i najvažnije: kako će dvor reagovati na razgovor poznatog para sa Oprom Vinfri

08.03.2021

07:34

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija