• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji list/informer.rs

12.09.2021

13:36

"VIŠE muškaraca me ZLOSTAVLJALO kad sam imala 15 GODINA!" Legendarna kanadska pevačica OTVORILA DUŠU u novom dokumentarcu! /Video/

printscreen instagram/alanis

Showbiz

"VIŠE muškaraca me ZLOSTAVLJALO kad sam imala 15 GODINA!" Legendarna kanadska pevačica OTVORILA DUŠU u novom dokumentarcu! /Video/

Podeli vest

Kanadska pevačica Alanis Moriset u novom dokumentarcu "Jagged" izjavila je da ju je više muškaraca intimno zlostavljalo kad je imala samo 15 godina

Premijera dokumentarnog filma održaće se sledeće nedelje na "Toronto International Film" festivalu, a strani mediji navode da Alanis Moriset nije zadovoljna finalnim proizvodom, pa neće prisustvovati premijeri filma.

Dokumentarac će predstaviti život slavne pevačice, te će prikazati njen put od plesne karijere u Kanadi do uspešne muzičarke u Los Anđelesu.

- Trebale su mi godine i godine terapije da bih sebi priznala da sam žrtva zlostavljanja. Uvek bih sebe krivila zbog toga što mi se desilo, međutim, brzo bih se prodsetila rečenice: 'hej, imala si samo 15 godina'. Sada sam svesna činjenice da su svi oni bili pedofili. Sve je to zakonom propisano silovanje - rekla je pevačica, koja nije otkrila imena svojih zlostavljača.

Objasnila je da je nekoliko osoba bilo upućeno u celokupnu situaciju, međutim svi su se "pravili da ne čuju."

- Naši razgovori bi se najčešće završili njihovim odlaskom iz prostorije - zaključila je Alanis Moriset koja je već 11 godina u srećnom braku sa muzičarem Soulajem, sa kojim ima troje dece.

Poslušajte peesmu "Hands clean" za koju neki trvde da navodno govori o zlostavljanju:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija