• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

03.10.2021

17:05 >> 17:07

Nećete je prevariti! 'ŽELIM DA SE UDAM do 40. rođendana i saznam GDE JE MOJIH 60 MILIONA dolara?'

printscreen instagram/britneyspears

Showbiz

Nećete je prevariti! 'ŽELIM DA SE UDAM do 40. rođendana i saznam GDE JE MOJIH 60 MILIONA dolara?'

Podeli vest

Britni Spirs (39) želela bi da se venča sa Semom Asgarijem (27), njenim ličnim trenerom, na Havajima pre nego što u decembru napuni 40 godina ili tačno na dan kad joj je rođendan, 2. decembra

Nakon što je krajem septembra na sudu odlučeno kako je došao kraj 13-godišnjem starateljstvu njenog oca Džejmija Spirsa nad njom, Britni je pozirala gola i isticala na društvenim mrežama da je presrećna zbog takvog raspleta.

- Britni je dugo mislila da nikad neće doživeti dan kada će prestati očeva dominantna kontrola nad svakim aspektom njenog života, ali to se konačno dogodilo. Zaplakala kada je čula presudu - rekao je izvor blizak pevačici za "Pejdž siks".

Ročište je trajalo tri sata, a sudija Vrhovnog suda u Los Anđelesu Brenda Peni smenila je Džejmija, koji sada više nema nadzor nad ćerkinom imovinom vrednom 60 miliona dolara.

- Na Havajima se oseća najbolje pa bi tamo volela da se venča. Planiraju veliku zabavu. To će biti prvi put u nekoliko godina da će pevačica moći da se druži sa prijateljima - dodao je izvor.

Pretpostavlja se da će na slavlje pozvati slavne koji su je podržavali kao što su Paris Hilton, Madona, Kardašijanke, Majli Sajrus i Šer.

- Njeni prioriteti su trenutno venčanje, trudnoća i postepeno vraćanje socijalnog života. Želi da sazna i gde je njen novac sve potrošen. Biće to vrlo dinamičan period za nju - izjavio je prijatelj.

Određen je datum u novembaru kad će se raspravljati o tome hoće li se raskinuti čitav aranžman starateljstva, a privremeno će Džejmijevu ulogu preuzeti računovođa Džon Zabel.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija