• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

25.12.2021

17:27

DA LI SE SEĆATE KEBINE ĆERKE TAŠE? Svi su mislili da se bavi sumnjivim poslovima u Americi, a onda je pevač otkrio istinu!

Showbiz

DA LI SE SEĆATE KEBINE ĆERKE TAŠE? Svi su mislili da se bavi sumnjivim poslovima u Americi, a onda je pevač otkrio istinu!

Podeli vest

Nataša Kojić, ćerka Dragana Kojića Kebe, 2001. godina nastupala je na Beoviziji sa pesmom "Sanjalica", a do 2008. godine, kada je otišla u Ameriku, objavila je tri albuma.

Taša je dobila stipendiju za Berkli, muzički koledž, i otišla u Severnu Ameriku, tačnije Los Anđeles, a detalji o njenom školovanju su i do danas nepoznanica, osim da ima diplomu čuvenog koledža iz Bostona.

Kebina ćerka se čak našla i u jednom rilitiju.

Naime, Nataša se tada prijavila u emisiju koja se u Kanadi i Americi prikazuje pod nazivom "Milioner mečmejker". Sve ostalo preuzima agencija, koja odabrane kandidate dovodi pred kamere i tada žiri bira najbolje za bogate klijente, pošto oni zbog obaveza nemaju vremena da sebi sami traže partnera. Tako se i naša Taša našla u šouu, međutim, nju je tročlana komisija tada ismejala, što zbog godina, što zbog izgleda.

- Ti si pop pevačica i imaš 29 godina? - pitala ju je žena koja vodi agenciju. Kebina mezimica je potvrdila, a žena ju je s čuđenjem pogledala i nastavila:

- A koliko dugo već imaš 29? Baš u tom trenutku je mladić, član žirija, postavio pitanje koliko dugo je pop pevačica, na šta je Taša odgovorila: "Od svoje osamnaeste godine", pa je ispalo da je rekla da od 18. godine ima 29 godina!

- Ako ona ima 29, ja volim vaginu! - dodao je na kraju muškarac koji je bio treći član žirija, a iz te njegove rečenice se moglo zaključiti da je gej. Osim što je doživela da joj se podsmevaju, Nataša je ostala praznih ruku. Nije se dočepala svog milionera, veoma zgodnog doktora po imenu Teo Kousouli. On je završio s nekom drugom, a Nataša je krenula u nove pohode. Pojavljivala se u raznim filmovima kao epizodista ili statista, sanjajući o svom "američkom snu".

Kako su mediji pisali, Srbiju navodno nije posetila više od deceniju zbog statusa azilanta u postupku koji ima u Americi.

I dok su brojni pomislili da se Kebina naslednica bavi nekim sumnjivim poslom, on je rešio da stavi tačku na takve glasine.

- Mojoj ćerki pokušavaju da nanesu bol, a mene i moju Olju da diskredituju kao roditelje. Nataša je vaspitana na pravi način i ova hajka ne može umanjiti doprinos nas kao roditelja. Moja ćerka je diplomirala na muzičkoj akademiji sa desetkom, a onda u Americi završila Berkli i to kao stipendista. Nedavno je učestvovala u rijaliti programu “Milioner mačmejker”. To je zabavna, duhovita emisija, a po Srbiji u medijima kažu da se moja ćerka prodaje za pare - ispričao je davne 2014. godine Keba.

Taša trenutno komponuje muziku za filmove i serije, a promenila je i svoj fizički izgled i postala brineta, ali i telo dovela do savršenstva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija