• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

26.12.2021

15:55

GOŠĆA ISPROZIVALA SANJU MARINKOVIĆ: FALI TI S*KS! Voditeljkina reakcija izazvala LAVINU komentara!

Aleksandar Jovanović

Showbiz

GOŠĆA ISPROZIVALA SANJU MARINKOVIĆ: FALI TI S*KS! Voditeljkina reakcija izazvala LAVINU komentara!

Podeli vest

Voditeljka Sanja Marinković prošle godine je stavila tačku na brak s Aleksandrom Uhrinom posle deset godina zajedničkog života.

Naime, oni oni su odlučili su da svako krene svojim putem, a iako se mnogo ranije spekulisalo o njihovoj krizi u braku, zvanično su se razveli 25. decembra prošle godine.

- Istina je, suđenje je zakazano za 25. decembar. Do tada ništa ne mogu da pričam, dok se ne okonča proces u sudu. Posle toga ćemo se čuti - rekla je tada Sanja.

Foto: printscreen

Sanja Marinković

Mi smo se zvanično rastali pre nekoliko meseci, ali smo se emotivno razišli pre jedno dve ili tri godine, u smislu da smo mi shvatili da će biti kraj. Nismo želeli da se rastanemo dok sve ne posložimo da Strahinja bude srećan. Išli smo zajedno kod psihologa i odlučila sam da će me neko stručan voditi kroz taj proces. Bilo je tu stresnih trenutaka između Alkesandra i mene, ništa nije bilo glatko i lako, pogotovo jer sam ja od onih žena koja voli ljubav, a ne vezu i verovala sam da će to biti za ceo život. Međutim, poenta takvog rastanka bila je da se to posloži da bude što bezbolnije za Strahinju, iako za nas dvoje nije bilo – pričala je tada Sanja.

Takođe ona je jednom prilikom istakla da joj ne bi smetalo da budući partner bude mlađi od nje.

Da ti kažem, ja nikad nisam bila žena svojih godina, tako da ja muškarcima godine ne brojim – poručila je ona.

Foto: Printscreen You Tube

Sanja Marinković

Sada je Sanja ponovo privukla veliku pažnju kada je njen emotivni život u pitanju, i u svojoj poslednjoj emitovanoj emisiji otkrila je da već neko vreme nema partnera.

- Imam snimke sa početka moje karijere i tada sam imala veće grudi - prokomentarisala je Sanja.

- Nedostatak seksa, ozbiljno. Ja ti sad kažem, to je zbog toga - rekla je Ruška Jakić.

- Možda i jeste, nemam dečka već dugo - rekla je Sanja Marinković.

Foto: instagram/sanjamarinkovicofficial

Sanja Marinković

- Moja teorija je goli grudima na neprijatelja - rekla je Ruška Jakić.

Podsetimo, Sanja i reditelj i montažer Aleksandar Uhrin venčali su se 2011. godine, u limuzini, dok su se vozili ka aerodromu. Marinkovićeva je umesto venčanice nosila elegantnu crvenu haljinu. Posle venčanja, sa sinom, braćom i njihovim suprugama otputovali su u Pariz. Slavlje je trajalo nekoliko dana, nakon čega su se vratili u Beograd.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost
Društvo

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost

Taman što se većina navikla na visoke temperature, koje su iznad vrednosti za ovo doba godine, meteorolozi najavljuju nagli pad temperature u noći između utorka i srede, a prof. dr Predrag Mitrović, kardiolog iz Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije kaže da se ona može odraziti na ceo organizam, te da se opet očekuje da najveći problem imaju kardiovaskularni bolesnici, a mogu se očekivati i gastritisi i čir na želucu.

16.04.2024

10:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija