• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso.rs

27.12.2021

20:28

ISPLIVALO! EVO DA LI ĆE ANA BEKUTA POSLE MRKINE SMRTI NAPUSTITI ZVEZDE GRANDA!

Darko Cvetanović

Showbiz

ISPLIVALO! EVO DA LI ĆE ANA BEKUTA POSLE MRKINE SMRTI NAPUSTITI ZVEZDE GRANDA!

Podeli vest

Dugo se spekulisalo o tome da li će Ana Bekuta napustiti žiri "Zvezda Granda" nakon smrti Milutina Mrkonjića, a sada su isplivale nove informacije.

Kako prenosi "Espreso" ovu pevačicu ćemo i dalje gledati u pomenutom takmičenju.

Foto: Zoran Sinko

Ana Bekuta ostaje u žiriju Zvezda Granda

Naime, kako se navodi, Bekuta će već u januaru biti na snimanju novih emisija takmičenja "Zvezde Granda". Ana nije želela da ostavi na cedilu one takmičare kojima je ona mentorka i to je bio jedan od glavnih razloga zašto ostaje u žiriju ovog šoua.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija