• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2022

12:22

BIO JE KOCKAR I ALKOHOLIČAR, A OVAKO IZGLEDA NJEGOV BRAT! Ne zna se koji je bolji FRAJER, a ovaj DETALJ sigurno NISTE ZNALI (FOTO)

Showbiz

BIO JE KOCKAR I ALKOHOLIČAR, A OVAKO IZGLEDA NJEGOV BRAT! Ne zna se koji je bolji FRAJER, a ovaj DETALJ sigurno NISTE ZNALI (FOTO)

Podeli vest

Glumac Ben Aflek ne prestaje da privlači pažnju javnosti, naročito otkako se pomirio sa pevačicom Džej Lo, ali malo ko zna kako izgleda njegov brat Kejsi koji je mlađi od njega

Iako se Kejsi bavi glumom, on je manje popularan od Bena. Igrao je u filmovima ''Manchester pokraj mora'', ''Nestala bez traga'' i 'Oceanovih 11'', a radi i kao reditelj.

 

 

Zanimljivo je da je Kejsi uspeo da sakrije dobar deo svog privatnog žiovta, ali je poznato da je bio oženjen 2006.godine i da ima dvoje dece sa koleginicom Samer Feniks.

Kraj ove ljubavi usledio je 2017. godine, a Benov brat našao je novu ljubav Florijanu Limu. Takođe, ni ova ljubav nije trajala.

 

 

Kejsi živi znatno mirniji život od svog brata koji je imao probleme sa alkoholom i kockom.

 - Dosta dugo znao sam da se kontrolišem kada je piće u pitanju, ali u trenutku u kojem je moj brak krenuo da se raspada sve je krenulo po zlu. Potpuno sam izgubio kontrolu. Bilo je to krajem 2015. i početkom 2016. Moje opijanje dovelo je do još većih problema, umesto rješavanja krize u braku. I danas mislim da mi je razvod braka najveći poraz i greška života - rekao je svojevremeno Ben.

 Ben je obnovio staru romansu sa pevačicom Dženifer Lopez, a svet nije mogao da veruje da nekada najpopularniji par ponovo može da zaintrigira javnost.

Aflek i Lopezova su bili vereni pre oko 18 godina, a sve se završilo neslavno, jer do venčanja nije ni došlo.

Izgleda da je Aflek konačno ugledao svetlo na kraju tunela, jer izgleda srećniji nego ikada. Pevačica i glumac javno pokazuju svoju ljubav, a često se pojavljuju na javnim mestima.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17