• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

04.04.2022

09:36

Da sam znala šta me čeka, da li bih ostala...? Supruga Aleka Boldvina podelila DIRLJIVU PORUKU - ovo će ZAUVEK pamtiti! (FOTO)

Showbiz

Da sam znala šta me čeka, da li bih ostala...? Supruga Aleka Boldvina podelila DIRLJIVU PORUKU - ovo će ZAUVEK pamtiti! (FOTO)

Podeli vest

Povodom rođendana Aleka Boldvina, njegova supruga se javno oglasila putem Instagrama, a mnogi su ostali dirnuti njenom iskrenošću.

Glumac Alek Boldvin je 3. aprila napunio 64 godine, a njegova supruga Hilari mu je javno čestitala putem društvene mreže Instagram. 

Par čeka 7. dete, a kako je Hilarija objasnila u svom izlaganju, i da je znala unapred šta je sve čeka sa njim, sve bi opet ponovo.

Posle ubistva direktorke fotografije Haline Hačins i ranjavanja reditelja Hoela Souze, na setu filma "Rust" u Novom Meksiku, za Aleka Boldvina, za poznatu holivudsku zvezdu, više ništa neće biti isto. Advokat porodice Hačins rekao je da je njen suprug podneo tužbu protiv glumca, kao i drugih koji su bili odgovorni tokom snimanja. 

Ipak, Hilarija Boldvin sve vreme stoji uz supruga, pružajući mu podršku, a ovim rečima mu je čestitala rođendan:

- Pitaš me s vremena na vreme, u tvojim najmračnijim, najtužnijim trenucima, kada bih znala kroz šta bismo sve prošli, pre 11 godina kada smo se sreli, da li bih otišla? Kroz suze se izvinjavaš šta je doneo ovaj život slave. Osećaš se kao da si me naterao da budem sedeća meta. Ne vidim to tako i odgovor na tvoje pitanje je: uradila bih to milion puta, Alek. Radosni trenuci, strašni trenuci, strast, tuga, neverovatni ljudi, frustracija, zbunjenost, avantura, smeh... biti žena i majka. Da, Alek... Prijavila bih se za to, iznova i iznova. Znam da je život i sladak i gorak. Evo te, na ovoj fotografiji, na početku naše veze, čvrsto me držiš. Bila sam tako nervozna, uz sve te kamere. Ali bilo je sigurno i stabilno, dok sam se naslanjala, u tvoje naručje. Tu je oduvek bila naša zajednička snaga... i da se tome uvek vraćamo - napisala je Hilarija i dodala:

Foto: Reuters

Alek Boldvin

- Na tvoj rođendan, da te podsetim, kao najboljeg prijatelja, da živiš život. Oni koji te istinski poznaju, znaju tvoje srce, tvoju hrabrost, tvoje strahove, tvoje slabosti, tvoju snagi i tvoje radosti... želimo da živiš i uživaš u svakom trenutku. Smanji negativnu buku. To je odvraćanje pažnje od onoga što je život. Đavo se uvlači u pokušaj da ti pojeftini vreme na zemlji. Ti si čovek koji je proživeo neverovatne trenutke, date mnogima, i pretrpeo je neverovatan bol, koji je ostavio tako vidljiv trag traume. Tu smo da ti pomognemo da ozdraviš i da se vratimo TEBI, jer te svi volimo, Alek...ja, tvoja deca, tvoja porodica, tvoji prijatelji...i toliko ljudi koji ovo sada čitaju. Želimo da slaviš život i živiš ga punim plućima. Zaslužuješ ovo i još mnogo toga. Volimo te i srećan rođendan.

Evo kako je to izgledalo:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija