• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2022

09:19

VEST ODJEKNULA KAO BOMBA! Dženifer Lopez se ponovo VERILA za Bena Afleka  - zasijao veliki DIJAMANTSKI PRSTEN (VIDEO)

reuters

Showbiz

VEST ODJEKNULA KAO BOMBA! Dženifer Lopez se ponovo VERILA za Bena Afleka - zasijao veliki DIJAMANTSKI PRSTEN (VIDEO)

Podeli vest

Vest da je latino diva Dženifer Lopez obnovila vezu sa glumcem Benom Aflekom prošle godine šokirala je svet, a sada je popularni par rešio da ozvaniči svoju ljubav i to drugi put

Podsetimo, pre 18 godina Dženifer je bila verena za Bena, a bili su jedan od najpopularnijih parova na planeti. Sve je ukazivalo da će se par venčati, ali se ispostavilo da ju je Ben ostavio.

Nikada nisu razjašnjeni razlozi raskida, ali izgleda da se ljubav nikada nije ugasila.

Pevačica je uslikana sa velikim dijamanstkim prstenom, pa svi misle da su se verili.

 - Veliki dijamantski prsten na njenoj levoj ruci dodatno je podstakao spekulacije o tajnoj veridbi, jer je, kada je shvatila da je paparaci čekaju na izlazu iz prodavnice u Los Anđelesu, okrenula je prsten, sakrila dijamantsku stranu prema svom dlanu -  objavio je TMZ.

Foto: reuters

Ben i Džej Lo

Ukoliko je prsten naznaka veridbe, to bi bio drugi pokušaj od 2004. godine. Tada su Ben i Džej Lo raskinuli prvu veridbu, a svi se nadaju da će ova stvarno biti konačna.

Poslednjih meseci Dženifer je promovisala svoj novi film "Udaj se za mene", a tom prilkom je govorila i o svojoj romansi sa Benom.

Podsetimo, Lopezova i Aflek verili su se 2002. godine, ali su godinu dana kasnije otkazali venčanje, da bi na kraju 2004. godine objavili raskid dugogodišnje veze.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija