• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2022

10:55

DRAMA POPULARNOG PEVAČA! Džastin Biber otkazao koncerte jer ima PARALIZU LICA - ne može da jede, a evo šta je UZROK  (VIDEO)

Showbiz

DRAMA POPULARNOG PEVAČA! Džastin Biber otkazao koncerte jer ima PARALIZU LICA - ne može da jede, a evo šta je UZROK (VIDEO)

Podeli vest

Planetarno popularna zvezda Džastin Biber obratio se fanovima preko Instagrama i tom prilikom otkrio da ima paralizu lica zbog koje je morao da otkaže koncerte

- Kao što vidite, na jedno oko ne mogu da trepćem. Takođe, na jednoj strani ne mogu da se nasmejem. Dakle, s ove strane lica imam potpunu paralizu, rekao je Džastin Biber na Instagramu otkrivši da mu je dijagnostikovan Ramsai Huntov sindrom.

Reč je o virusnoj bolesti koju uzrokuje herpes zoster, a simptomi mogu biti jak bol u uhu, te prolazna ili trajna paraliza lica.

 

 

- To je zbog virusa koji napada živac u mom uhu i facijalnim živcima i uzrokovao je paralizu mog lica, objasnio je Biber na trominutnom snimku pokazujući desnu stranu lica.

Džastin, koga prati 240 miliona ljudi, ne može da pomera desnu stranu lica, a nekoliko puta je trepnuo kako bi fanovima pokazao kako izgleda ova paraliza.

- Ovo je prilično ozbiljno, kao što vidite. Voleo bih da to nije slučaj, ali očito, telo mi govori da moram da usporim. Nadam se da razumete. Iskoristiću ovo vreme da se odmorim i opustim kako bih se vratio pevanju, za to sam rođen - rekao je Biber.

 

 

- Imam sve više problema dok jedem, jako sam frustriran, molite se za mene -  napisao je uz emotikon suznih očiju.

Džastin je turneju započeo u februaru ove godine,ali zbog zdravstvenih problema morao je da odloži koncerte.

 

 

Biberova supruga Hejli takože je imala tešku godinu jer je pretrpela moždani udar. Nakon toga je morala na operaciju kako bi joj zatvorili rupu na srcu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija