• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2022

11:32

PLAKANJE OD SMEHA! Anđelinini advokati jure Breda da mu uruče PAPIRE iz suda, a njega nema nigde

Showbiz

PLAKANJE OD SMEHA! Anđelinini advokati jure Breda da mu uruče PAPIRE iz suda, a njega nema nigde

Podeli vest

Bivši supružnici Bred Pit i Anđelina Džoli sude se oko francuske vinarije koju su kupili dok su bili u braku jer je glumica prodala svoj udeo velikoj firmi za proizvodnju pića Stoli bez glumčeve dozvole

Advokati Anđeline Džoli već mesecima očajnički jure njenog bivšeg Breda Pita kako bi mu uručili važna sudska dokumenta u vezi sa slučajem poznatim kao “Vinarija”, ali im to ne polazi za rukom.

Mediji su više puta pokušali da napave zamku na dodeli Oskara ne bili uspeli da vide kako izgleda susret Anđelina i Breda, ali nisu uspeli.

Foto: AP PHOTO

Anđelina Džoli

Bred se nije pojavio, tako da je plan propao. Ovo ne bi bio prvi put da se na važnim događajima uručuju važna dokumenta.

Oliviji Vajld su svojevremeno uručeni dokumenti koji se odnose na njenu bitku za starateljstvo sa Džejsonom Sudeikisom dok je držala govor na sceni tokom događaja “Cinema Con”.

Izgleda da Breda mnogo ne potresa suđenje oko vinarije jer se glumac bavi drugim stvarima. Naime, holivudski glumac kupio je sebi luksuznu kuću, koja je poznata pod nazivom "Seaward", a nalazi se na obali Kalifornije. Istorijska kuća Danijela Luisa Džejmsa koštala je 40 miliona dolara i smatra se jednom od najskupljih ikada koje su prodate na tom području.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija