• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

20.11.2022

22:12

UBIO SE MOĆNI RENDŽER! Slavnog glumca napustila zena, čuveni Tomi digao ruku na sebe u 49. godini!

Printscreen/You Tube

Showbiz

UBIO SE MOĆNI RENDŽER! Slavnog glumca napustila zena, čuveni Tomi digao ruku na sebe u 49. godini!

Podeli vest

Glumac Džejson Dejvid Frenk jutros je izvršio samoubistvo, a njegov agent je potvrdio da su glasine o njegovoj smrti "nažalost istinite"

Čuveni zeleni moćni rendžer Tomi, ubio se jutros. Nakon što su internet preplavile glasine da je preminuo, oglasio se i njegov agent i potvrdio tragičnu vest.

On je u razgovoru za "Geek Ireland" rekao da su glasine o njegovoj smrti "nažalost istinite".

 

 

Od čuvenog Tomija se na društvenim mrežama oprostio i njegov trener i blizak prijatelj Majk Bronzulis. On je na Fejsbuku objavio njihovu zajedničku fotografiju i napisao:

- Počivaj u miru moj brate od druge majke. I dalje sam u šoku. Užasno se osećam - napisao je Majk i dodao:

Džejson mi je bio dobar prijatelj i nedostajaće mi. Volim i šaljem molitve za njegovu ženu Tami i njihovu decu.

Umetnik BossLogic takođe se oprostio od čuvenog Tomija.

- Počivaj u miru. Razgovarali smo pre nekoliko nedelja... Ovo je srceparajuće. Moje saučešće porodici.... Nisam hteo da verujem. I dalje ne želim. Nisam ni znao da ovo nije potvrđeno - napisao je on i dodao:

 

 

- Radili smo na jednom projektu. Za smrt sam saznao od saradnika. Šokiran sam i slomljenog srca, kao i svi drugi.

Inače, njegova supruga Temi ranije ove godine podnela je zahtev za razvod, posle 19 godina braka, u kojem je kao razlog navela to što joj je bio neveran.

Podsetimo, Džejson je postao slavan igrajući Tomija Olivera, zelenog rendžera u hit seriji "Moćni rendžeri". Iako je uloga bila predviđena za samo 14 epizoda, postao je toliko popularan da je vraćen kao beli rendžer i novi vođa tima.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija