• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

27.11.2022

13:05

TVRDI DA SE SRUŠILA AVIONOM, ALI O TOME NEMA PODATAKA! Čuvena glumica menjala priču, a zbog OVOGA joj mnogi ne veruju!

Instagram/paulaabdul

Showbiz

TVRDI DA SE SRUŠILA AVIONOM, ALI O TOME NEMA PODATAKA! Čuvena glumica menjala priču, a zbog OVOGA joj mnogi ne veruju!

Podeli vest

Pevačica i glumica Pola Abdul tvrdi da je imala avionsku nesreću, ali zbog nepostojanja podataka i njene različite priče, mnogi sumnjaju u njene reči

Pola Abdul je stalni deo pop kulture već više od 40 godina. Tokom kasnih 1980-ih i 90-ih, Abdul je dominirala muzičkim listama i činilo se da je bila na vrhuncu svoje karijere.

Tada se, isto tako iznenada, povukla sa reflektora, uzevši nekoliko godina pauze da bi se fokusirala na sebe, nakon što je pretrpela traume i povrede koje je navodno zadobila u zastrašujućoj nesreći.

Umetnica je od 2003. godine govorila o nizu traumatskih povreda, koje je zadobila tokom avionske nesreće 1992. godine.

U jednom tok šou u junu 2019., pevačica je još jednom ispričala priču o nesreći, koja se dogodila tokom njene turneje "Under My Spell", koja je trajala od 1991. do 1992. godine.

 

 

- Na kraju moje svetske turneje, turneje "Spellbound", kada sam putovala iz jednog grada u drugi, u malom avionu sa sedam sedišta, eksplodirao je jedan od motora i zapalilo se desno krilo, i mi smo se srušili - prisetila se Abdul i dodala:

- Nisam vezala pojas i udarila sam glavom o avion. Izdržala sam 15 operacija vratne kičme i morala sam da uzmem sedam godina pauze. A onda sam se ponovo pojavila na Američkom Idolu.

U intervjuu za "Ladies Home Journal" 2009. godine, Abdul je rekla da je avionska nesreća, pomešana sa drugim povredama, koje je zadobila ranije u svom životu, dovela do zavisnosti od lekova protiv bolova, prenosi yourtango.com.

Nakon povratka na turneju, Abdul se oslanjala na lekove protiv bolova koje je dobijala na recept, injekcije lidokaina i kinesku medicinu.

 

 

- Nisam mogla da otkažem turneju. Nisam htela da me bilo ko otpiše. Pokušala sam da sve ostane u tišini - rekla je pevačica.

Međutim, mnogi su sumnjali u njenu priču o umešanosti u avionsku nesreću, naročito jer se njena priča nije uvek poklapala.

Navodno nije bilo vesti koje su pokrivale navodnu nesreću, a Nacionalni odbor za bezbednost saobraćaja nema evidenciju o avionskoj nesreći u vremenskom periodu koji je ona ranije navela.

Pored toga, datumi pada su se menjali tokom godina, kada je Abdul pričala svoju priču.

 

 

Pevačica je takođe govorila o tome koliko dugo je avion bio u vazduhu, pre nego što su se pojavile komplikacije.

U prošlim intervjuima, ona je navodila između 30 i 40 minuta.

- Oko 40 minuta nakon leta, motor se zapalio - rekla je Abdul za "People" u maju 2005. godine.

Tokom intervjua sa Larijem Kingom 2006. godine, objasnila je zašto ne postoji javna evidencija o nesreći.

- Pa, to bi privuklo pažnju, ali nisam želela da pravim od toga...

- Da eksploatišeš situaciju - King se ubacio, na šta je Abdul odgovorila: "Da."

Dok je razgovarala za "Music News" u oktobru 2018., Abdul je rekla da okleva da govori o nesreći, jer nije želela da je "gledaju kao oštećenu robu".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija