• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.12.2022

13:59

UDAJE SE ŠER!? Zasijao verenički prsten, fanovi oduševljeni!

Showbiz

UDAJE SE ŠER!? Zasijao verenički prsten, fanovi oduševljeni!

Podeli vest

Fanovi su, narodski rečeno, odlepili pošto su ugledali jednu od najnovijih objava pevačice Šer na Tviteru.

Ona je, naime, pokazala naizgled papreno skup prsten, za koji nema ko nije odmah i pomislio da je verenički.

Uzimajući u obzir da maksimalno uživa u ljubavi s mladim Edvardsom, pojedinci su u komentarima počeli i da je „prozivaju" gospođom s njegovim prezimenom. Aleksander se akonto čitave priče nije još oglašavao, a pevačicin potpis fotografije se menjao, što je svakako pridodalo sumnji.

"Ostala bez reči", prvo je poručila:

Zatim objavila je fotografiju još jednom, pa naspisala: „Objavila sam ovo jer su nokti tako kul":

 

 

Šer (76) i Aleksander (36) su priznali vezu javno tek proteklog meseca, napominju strani mediji, pa i ne čudi što su sada svi u „hajpu" zbog navodne veridbe. Razlika u godinama im je, kažu, čudna „samo na papiru".

"Jao, zaprosio te je?", „Radujem se, moja mama je od danas takođe verena, a ti si joj jedan od idola!", "Gospođo Edvards?" nizale su se spekulacije, ali pevačica ništa još nije zvanično ni potvrdila, ni demantovala.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija