• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.03.2023

18:05

ZBOG NJENIH ATRIBUTA SPOT JE BIO CENZURISAN! Sabrina Salermo je tada postala seks simbol celog sveta, evo kako sada izgleda italijanska lepotica!

Showbiz

ZBOG NJENIH ATRIBUTA SPOT JE BIO CENZURISAN! Sabrina Salermo je tada postala seks simbol celog sveta, evo kako sada izgleda italijanska lepotica!

Podeli vest

Muški deo publike je na svojim nastupima hipnotisala provokativnim izgledom.

Italijanska pevačica Sabrina Salerno, zapalila je evropsku muzičku scenu 80-ih godina prošloga veka. Svojim singlom "Boys (Summertime Love)", ali i seksi spotom u kojem je pokazala svu čar svojih oblina, dospela je na vrhove lestvica u Francuskoj i Švajcarskoj, a ni u Hrvatskoj nije bila nepopularna. U spotu se Sabrina kupa u mokroj majici i dvodelnom kupaćem kostimu.

- Cela priča se krije iza te majice. Videospot je snimljen možda u maksimalno 15 minuta - rekla je Sabrina i priznala da se zapravo trebalo raditi o snimanju kratkog priloga za jednu televizijsku emisiju, a ne spotu.

Svoje "ženske atribute" nije krila zbog čega je YouTube spot za pesmu "Boys" više puta cenzurisao.

 

 

- Nisam uopšte videla fotografije sa snimanja, a kada sam ih ugledala, bila sam jako ljuta na reditelja. Rekla sam mu da mi se previše vide grudi - priznala je. No, upravo su je grudi proslavile.

Sabrina je postala seks simbol ne samo Italije, već i celoga sveta, a to dokazuje i to da ju je jedan francuski magazin proglasio najlepšom ženom sveta. Njene grudi su uvek bile u prvom planu, kako pre, tako i danas, a to je jedan od razloga zašto muškarci za njom i dalje lude.

Osim pevačke karijere koja ju je vinula u fokus medija i javnosti, bavila se i modelingom, glumom i vođenjem emisija na televiziji. Ova atraktivna diva 1980. godine pobedila je na takmičenju u lepoti i to ju je podstaklo da se počne baviti modelingom. Pre više od 30 godina, 1987. godine izdala je svoj prvi album "Sabrina" i upravo joj je pesma s tog albuma donela slavu.

 

 

"Boys (Summertime Love)" stekla je veliku popularnost. Čak je i u Velikoj Britaniji držala čvrsto treće mesto. To nije bila jedina pesma koja ju je proslavila - još neke od njih su "My Chico", "Like a Yo-Yo" i "Gringo". U svojoj karijeri imala je i zvezdane saradnje - 2010. godine snimila je duet s poznatom američkom pevačicom Samanthom Fox (55) i to obradu hita "Call me" grupe Blondie. Upravo su Sabrinu često nazivali "italijanskom Samanthom Fox", stoga je ova saradnja privukla veliku pažnju.

Sabrina Salermo i dalje dobro izgleda, barem sudeći po fotografijama koje objavljuje na svom Instagram nalogu. 

Svoju vitku liniju održava vežbanjem čak i do četiri puta nedeljeno i naravno pravilnom ishranom. Kaže kako unosi jako malo ugljenih hidrata, ali da uživa u velikim količinama voća i povrća.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
samo kažem

pre 1 godinu

Piscu ovog članka/Žan neki?/* U to doba/80-ih/NIJE postojala Hrvatska,Bila je samo,i samo-JUGOSLAVIJA!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17