• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2023

13:10

REJČEL MEKADAMS POZIRALA SA DLAKAMA ISPOD PAZUHA: Glumica šokirala javnost kontroverznim fotkama! (FOTO)

EPAIMAGES

Showbiz

REJČEL MEKADAMS POZIRALA SA DLAKAMA ISPOD PAZUHA: Glumica šokirala javnost kontroverznim fotkama! (FOTO)

Podeli vest

Holivudska glumica Rejčel Mekadams pozirala je za jedan prestižni modni magazin sa dlakama ispod pazuha što je privuklo ogromnu pažnju medija i korisnika društvenih mreža.

Holivudska glumica Rejčel Mekadams fotografisala se za magazin "Bustle" odlučivši da se pokaže u prirodnom izdanju.

Zatražila je da se fotografije što manje obrade, a pozirala je na kauču noseći crnu haljinu, te je tom prilikom čak pokazala i dlake ispod pazuha.

 

 

Glumica koja sa scenaristom Džejmijem Lindenom ima sina i ćerku istakla je koliko je važno prihvatiti vlastito telo.

- Na ovom snimanju nosim donje rublje od lateksa, ali ja imam dvoje dece. Ovo je moje telo. U redu je izgledati najbolje što možeš, raditi na tome i biti zdrav, ali to je za svakoga drugačije - objasnila je glumica koja trenutno promoviše svoj najnoviji film “Are You There God? It‘s Me Margaret”.

Foto: EPAIMAGES

Rejčel Mekadams

U opširnom razgovoru za "Bustle", priznala je da se još uvek oseća krivom što je uzela pauzu od glume na dve godine, na vrhuncu svoje karijere, negdje 2015, kako bi “ostala zdrava”.

Dok se osvrnula na svoje odluke što je odbila glavne uloge u hit filmovima, koji uključuju ‘Đavonosi Pradu‘, ‘Casino Royale‘, ‘Nemoguća misija 3‘, ‘Iron Man‘ i ‘Get Smart‘, Mekadams se tada zapitala je li uistinu ispravno odbaciti toliko toga.

Foto: EPAIMAGES

Rejčel Mekadams

- Osećala sam se krivom što nisam iskoristila priliku koja mi je pružena, ali takođe sam znala da to nije u skladu s mojom ličnošću i onim što mi je potrebno da ostanem zdrava - objasnila je.

Povrh svega, oseća se osnaženo zbog svoje pauze od glume, što joj je pomoglo da „preuzme kontrolu”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija