• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2023

12:30

BLAM! Princ Hari pokušao da poljubi Megan Markl, ona ga ODBILA PRED 20.000 LJUDI! (VIDEO)

EPAIMAGES

Showbiz

BLAM! Princ Hari pokušao da poljubi Megan Markl, ona ga ODBILA PRED 20.000 LJUDI! (VIDEO)

Podeli vest

Par je viđen na košarkaškoj utakmici, gde su uživali na tribinama. Ovo im je bio prvi izlazak u javnost nakon što je Megan odlučila da neće ići na predstojeće krunisanje.

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl snimljeni su na košarkaškoj utakmici Lejkersa i Memfis Grizlija, a kamere su se prema njima okrenule u dosta neugodnom trenutku.

Naime, zaljubljeni princ je u jednom trenutku hteo da poljubi Megan, a ona ga je odbila, dok se u isto vreme smejala. Neprijatan trenutak videlo je 20 hiljada ljudi, među njima i Adam Sendler i Kim Kardašijan. Da je situacija bila zaista neugodna, moglo se videti po izrazu Harijevog lica nakon što ga je supruga odbila pred svima.

 

 

Publika je pre toga počela da im aplaudira, te ih je poticala na poljubac, međutim, Megan to nije htela da uradi. 

Foto: EPAIMAGES

Princ Hari i Megan Markl

Ovo je ujedno bilo i prvo pojavljivanje para u javnosti nakon što je Megan odlučila da neće ići na krunisanje kralja Čarlsa III.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija